AKTUELNO

Imala je i mali peh na ulazu.

U Rajski vrt je stigla Jovana Tomić Matora, pa je na samom početku imala peh sa aparatom za gašenje, pa Drvetu otkrila šta ima novo u Beloj kući.

Nema ništa novo, iznervirao me poziv Sanjne mame. Jedva čekam da se završi da nemam kontakt sa njom i njenom porodicom. Da ja idem da pijem lek zbog jednog pitanja, ne mogu, previše sam se dala - govorila je Matora.
Kakao komentarišeš ostale događaje?
Teodora i Čorba na primer, kad pravimo klopu zajedno, mislila sam da je šala. Ali kažem Čorbi da li hoće luk da jede, ona se nadrnda. Posle ga pitam, da li ćemo da pijemo, a hranimo se zdravo, pa ona opet skočila preko stola. I da bi se desila emisija, mi smo pričali o 'Čereza' meniju ranije, sprdali smo se, svidelo nam se. Pravili smo, pozvali sve žene, vidim da je krenula tenzija. Na kraju je ona napravila frku, naljutila se na sve nas, a Bora se iznervirao jer nisu sve devojke došle - nastavila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima pravo da reaguje, ali smatram da nju treba stvarno da boli du*e, jer Čorba ne gleda Maju. I stvarno se mnogo zaljubio u Teodoru. Drugi odnos, nije na meni da komentarišem Car i Sanju, Aleks, na kraju će biti da je sve kako sam videla. Kenan i Rialda ništa novo, ne mogu da se setim - rekla je Matora.
Kako su Maja i Janjuš?
Želim da mu kažem šta god, stvarno se vidi da mu je loše. Iako on ne želi, njemu je potrebno da se pokrene neka druga tema. Jedino što iz tog odnosa mogu da kažem za Maju, jeste da ona nije rekla nikad da će se odvojiti. Ona tera inat, Janjuše radi druge stvari, oni su isti. Mina je krvarna, ako vidi da smeta, priđeš Janjušu i kažeš da će se družiti napolju, jer joj Maja pravi neprijatne situacije. Kao mačka i miš su. Dokle god je ovde, on neće moći bez Maje - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga