AKTUELNO

Haos na samom početku!

Milan Milošević okupio je zadrugare, kako bi nastavili s prikazivanjem klipova, a prvi za danas prikazao je raspravu Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša za crnim stolom:

On jadikuje nad njegovom ljubavlju nad njom - rekao je Kristijan.
On njoj svakodnevno dokazuje svoju ljubav, ali ne može da joj pređe preko prevare - komentarisala je Nadica.
Ja imam 25 godina, oni 100, pa šta rade. Mi tada nismo u bili u vezi, ja sam bila slobodna. Vi ovde varate žene, nemojte da se kačite na mene - besnela je Maja.
Smeće jedno malo smrdljivo, pu*i ku*ac! - govorio je Janjuš, dok mu je Sandra dobacivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si težak folirant! Majo, štipaj ga! Ja sam Janjuša želela da razumem, jer sam gledala kako ga grebe i čupa. On je spustio loptu čim je ona sela. Folirant je težak, oprosti joj i kraj. Ja njega razumem, kao muškarac je unakažen - govorila je Sandra.
To nije istina što ljudi pričaju ovde! - branio se Janjuš.
Ako si oprostio i voliš je, onda pređi preko toga, a ako joj nisi oprostio, a voliš je, imaš veliki problem - rekao je Mića.
Da je Maja pakao, jeste, da ga provocira na dete, sve to stoji, ali joj ni on ne pomaže da bude bolje - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je njoj pokazao da je ku*ava za punjenje, a onda je došla kod njega (Janjuša) i priča mu o ljubavi - komentarisao je Kristijan.
Kristijane, i ti si prevario ženu! - vikala je Maja.
Nemojte da mi pričate priče, boli me ku*ac, ja sam rekao da je to bila samo tema razgovora, ništa drugo - pravdao se Janjuš.
On sve laže, pokušao je da pegla odnos sa ženom. On mi je juče preko stoila vikao "kur*etino", a priča kako je završio odnos sa mnom - govorila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga