AKTUELNO

Priznala je kako se oseća!

Naredni klip prikazao je zadrugarima monolog Kristijana Golubovića u kome peva i obraća se svojoj supruzi, Ivani:

E, moja Ivana, džaba sve, ali ja sam na te navikao - rekao je Kristijan.
Pa, neka peva. Ja kažem onako kako jeste, ne mogu da definišem kako se osećam. Meni je ovo prvo bilo smešno - govorila je Kristina.
Ona misli da još nije definisana naša veza - dodao je Kristijan.
Ne želim da zvučim patetično, ali sam kroz život naučila da sama sebi budem dovoljna. Ali smetaju mi tako neke stvari, što je logično, znam da ne misli sve to, ali me nervira. Rastrzane su mi misli, sad ni ne znam da li bi se pomirio sa suprugom - objašnjavala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto, pristala si da budeš druga? Svesno si ušla u sve - govorio joj je Mića.
Meni je Ivana kao žena savršena, samo ne može da me prati, ne mogu da živim sa njom - dodao je Kristijan.
Ona mora da dođe do statusa nekog, mora da zna da nije posebna! Ona misli da je u bajci, a on je takav čovek, neka se bori sa svojom ljubavlju prema njemu, nema šanse da ga promeni - komentarisala je Nadica.
Kristina, meni da kaže kako bi se pomirio sa ženom da ona želi, ja ne bih spavala sa njim - poručila je Sandra Kristini.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadice, ponižavate žene, ne odlučuje Kristijan da li će se vratiti ženi, nije ona krava! Oni zajedno odlučuju! Pričaš o ženama kao da su gamad! - vikao je Đedović.
Kristijan i ja provodimo ceo dan zajedno, zato ja ovako funkcionišem. Mi ovde ne iznosimo stvari koje pričamo ispod pokrivača, nije samo se*s, nego i neki planovi. Znam da nije sve kako Nadica priča. Sama sam sve napravila, imam se*s pred kamerama, sve to mogu moji da gledaju. Kad sam već to uradila, zaslužila sam bar da me on poštuje - govorila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga