AKTUELNO

Jednom rečenicom rekla je sve.

Zadrugari će večeras birati između Dragane Mitrović i Mišela Gvozdenovića, a prvi na redu da nominuje bio je Marko Đedović:

Što se Mišela tiče, on je po prirodi čudan i suzdržan, nemam loše mišljenje o njemu, nekako je drugačiji od gomile ljudi ovde. Što se Dragane tiče, majko moja... Meni je ova poslednja situacija sa Mišelom užasna, pokušala je da ga predstavi kao nasilnika, ne znam šta je Mini i njoj bilo u glavi. Pričalo se da je Dragana razočarana, jer Mišel nije izabrao nju, nego Minu, ali je posle sklopila pakt sa Minom. Dragana voli da se svađa, to mi je okej, mnogih se stvari ne seća. Mišela ostavljam, nju šaljem - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel i ja... ne znam kakav odnos imamo, samo mogu da kažem da je to korektan odnos, iako ne znam šta to znači. Nikada nismo ni popili kafu, ni popričali. Nemam loše mišljenje o njemu, ali mislim da je glasniji u svađi sa ženama, nego sa muškarcima. Dragana i ja smo bile bliske na početku, a posle je počela da me nervira, urnisala sam je, govorila da je folirant. Puno plače, to mi je bilo fascinantno. Mnogo si preuveličala situaciju sa Mišelom, to mi se ne sviđa, posle klipa sam videla da je sve glupost. Mnogo mi je glupo da pošaljem Draganu, jer smo bliske, ali sam Mišela uvek poslala. Ja ću sada poslati ipak Mišela - odlučila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

O MIšelu sve znate, ne želim da se ponavljam, stojim iza svega što sam rekla, shvatila sam da pravdu ne možeš da isteraš, osobu ne bih komentarisala, nebitan mi je. Kad mi je dosadno, malo se pozabavim njime, ali to se baš retko dešava. O njemu mislim sve najgore, nadala sam se poligrafu, ali nije omogućen. Što se Dragane tiče, nismo u specijalnim odnosima, imamo normalan vid komunikacije. Ona se sada okrenula nekim drugim ljudima. Draganu ću ostaviti, a dotičnog poslati, to je najmanje što mogu da uradim. Meni nije bio cilj da se svađam ovde, nego da se šalim, zato sam i tražila zadatak sa Mišelom. Sve što se desilo pre sedam godina, to je mladost-ludost. On je loš čovek, ovde se folirao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga