AKTUELNO

Sve joj sasuli!

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović. Na red da nominuje je došao Marko Janjušević Janjuš:

Šaljem Draganu i ostavljam Mišela. Saznao sam da sam sa Mišelom rođak, on mi je četvrto koleno - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel i ja provodimo dosta vremena zajedno i često pričamo. On je uvek uz mene, kvalitetan je i nije nasilnik. On je od samog početka takav. Dragana je osoba sa kojom sam se lepo družio i osoba kojoj sam se poverio. Međutim ona se naljutila na mene, i slagala je mnoge stvari. Ona nije došla na moj rođendan i to mi je bilo jako krivo, a ona mi je bila najbolja drugarica. nju i šaljem zbog toga - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Dragana i ja smo se vađale na početku, kometarisale smo se obe i to previše. Ova Dragana je sada za mene super. Okej smo sada, ne svađamo se. Mišel mene nikada nije uvredio, on je moj partner za ples, okej mi je zadrugar. Saljem Draganu - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi znaju šta mislim o MIšelu. On oscilira čas je dobar, čas loš. Morao si da reguješ ma drugi način kada je Car kometarisao Minu. On ima preteranu ozbiljnost, ali se opušta. Poslaću Draganu, jer je ona pravila od Mišela nasilnika, a onda pravi veštačke svađe sa njim. Ona je devojka iz naroda koja je došča ovde. Ne možeš da mu nabacuješ nijednu osobinu koja nije takva. Trudiš se da praviš frke gde ih nema.- rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga