AKTUELNO

Druženje se nastavlja i nakon Zadruge.

U toku su nominacije. Zadrugari večeras biraju između Mišela Gvozdenovića i Dragane Mitrović. Na red da nominuje je bila Paula Hublin.

Dragana i ja nismo imale neki dobar odnos u početku, a sad smo bolje nego ikad. Ona je dobra, ali toliko zna da iznervira čoveka, svađa se, ali naučila sam da prećutim. Sa Mišelom se nikad nisam posvađala, uvek je spreman da pomogne, nikad nije bio škrt prema meni. Tu je za svakog. Pa ću ostaviti njega, a Draganu šaljem u izolaciju - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svašta nešto mislim o Dragani, u početku smo bile dobre, pričale smo ženske priče, ima dobru dušu, hoće da pomogne kad je neko u nevolji. Ali ona ima neku crtu kvarnu, ako smo već pričali o nečemu, ona posle na prvi konflikt odmah iznese. Ja ne bih nikad to uradila. Dok sam ja razgovarala o tome, meni je moja intuicija govorila da to ne radim, ali išla sam protiv sebe, pa videla da sam bila u pravu. Tu smo gde jesmo, spustile smo loptu, krevet do kreveta smo. Sve što učini nekom, posle zna da ti nabaci. Jeste se napatila u životu. Ima par situacija gde sam joj zamerala da je radila sve zbog kadra, tako mi je delovalo sa Majom. Ona jeste nju zavolela, ali na početku, šta ima da ide sa njom u rehab, a tek se par dana znaju. A Mišel je moj drug ovde, prijatelj,. družićemo se i napolju. Milsim da je čovek od reči, poštuje svoje prijatelje. Jeste on malo zadrt, tvrdoglav, ali ne bih ušla u konflikt sa njim, jer sam ga zavolela kao prijatelja. Ostaviću Mišela, a šaljem Draganu - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga