AKTUELNO

Glavna tema večeras!

U toku je Igra istine, a Marko Đedović je pitao Stefana Karića o devojci o kojoj se polemisalo sinoć, a o kojoj imaju informacije pojedini zadrugari.

Jelena Pešić može da posvedoči da li sam imao nešto sa Tarom. Zamolio bih i Natašu Šaviju da se obrati - rekao je Karić.
Meni je Tara rekla to, a i Sanja ima te informacije, a znala je da ja to neću reći - nastavio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš ovaj sukob između Čorbe i Cara, odakle ova mržnja ili je to namerno zbog Kristijana, da bi skočio zbog Čorbe? - pitao je Karić Lepog Miću.

Pre nego je krenuo sa odgovorom, umešala se Miljana Kulić koja se sve vreme zadirkivala sa Kristijanom Golubovićem.

Pokušao si da me uhvatiš dole, bolesniče - rekla je Miljana Kristijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaju se vaše uvrede kakve su bile, reakcije, tvoja rečenica malopre da je urban mega giga folirant, smatram da je taj sukob zbog devojaka. On je neko ko je šutnuo svaku i ponizio, a ti plačeš za njima. A Kristijan je paravan za sve - pričao je Mića.
Jedina stvar koja meni smeta kod njega je što na svaku moju situaciju reaguje, skočiš teatralno. I onda ja razmišljam o svemu i kakav si ti čovek - rekao je Car.
Ja se sprdam, ti moraš malo da se smiriš, imaš dovoljno svojih problema - rekao je Čorba.
Čorba je bio smireniji, iskusniji i pametniji, a ti si sedam puta rekao da ga udariš. Ja sam imao sa njim tri svađe, on je zaćutao kad je shvatio da nije u pravu. A vaša svađa je bila najiskrenija u Zadruzi. Ti danas od tri sata pričaš samo sebi. Ti si rekao o Čorbi sve ono što misliš, a bojiš se da napadneš Čorbu jer će skočiti Kristijan da ga brani - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga