AKTUELNO

Pojasnio neke stvari.

Dok je spremao doručak za sebe, svoju devojku i sebi bliske ljude, Milan Janković Čorba je ispričao priču kako je došlo do toga da zavoli i istetovira cveklu, koja je njegovo omiljeno povrće. Podsetimo, tokom veze sa Majom Marinković, ovo dvoje zadrugara su shvatili da ih je sudbina spojila, kako on ima istetoviranu cveklu, a njoj je jedan od nadimaka u "Zadruzi 3" bio upravo cvekla.

Foto: TV Pink Printscreen

Morao sam da operišem čir, nisam znao kako ću i skontam da u mom kuvaru postoji recept za sok od cvekle. I odlučim se da se ne operišem. Tada sam mnogo pio, radio, pušio gandžu. Napravio sok od cvekle i onda ja pio sok od cvekle, rokao, rokao, rokao, posle mesec dana otišao na kontrolu, očistio sam organizam, nisam imao heliko bakteriju, nisam imao čir. Kasnije, kada mi je bivša žena zatrudnela, pravio sam joj isti sok od cvekle. Verovao sam da će da joj pomogne. Ja sam sina Despota hranio kroz taj sok. Rodio se kao Spartanac. Rekao sam, ako slavim povrće, biće Sveta Cvekla. Živela Cvekla - pričao je Čorba.

Čorba je zatim izljubio svoju devojku Teodoru Bilanović, pa se poverio Nadici Zeljković.

Foto: TV Pink Printscreen

Teta Nadice, ja sam želeo da se ženim ponovo. Našao sam pravu devojku. Srce moje, kako ona muti lepo... - rekao je Čorba, pa nastavio:
I tako ja mnogo volim cveklu, mladu, sirovu... - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.