AKTUELNO

Ne odustaje!

Zadrugari i dalje biraju najbeskrupuloznijeg među njima, a Neca TikToker naredni je komentarisao:

Ljudi uglavnom navode Ša, jer je prevario ženu, a ne navode Kristijana i Janjuša, koji su isto uradili. Gospođa Nadica je prva osoba, udara na najaktuelnije teme ovde. Druga osoba mi je Čorba, jer je izigrao svog druga, njega isto nikog ne navodi. A treća osoba je Aleksandra, ona ne bira sredstvo da dođe do cilja - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću navesti Miljanu, Necu, Ša neću navesti, iako sam mogla. Neca je juče prvi krenuo na Boru, on je spreman sve da podnese, sve uvrede, samo dabi ušao u neku komunikaciju sa Borom. Car mi je treća osoba, njega navodim samo u odnosu sa Minom - glasala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana mi je broj jedan, slažem se sa svim što su rekli, slažem se sa Sandrom Rešić. Drugo mesto je ovaj mali ovde, videli smo na šta je sve spreman, neću odgovarati za svoje postupke. Imaće ozbiljan problem ako mi priđe krevetu. A treća osoba mi je. Za treću osobu, složio bih se sa Mićom oko Mišela, ali neću ga navosti. Maja mi je treća osoba, mora da pazi na svoje postupke - komentarisao je Bora.
Čim se završi lajv, prilazim tvom krevetu - pretio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba mi je Sanja, bez stida, bez srama, to sam već rekla. Miljana mi je druga osoba, ona i njena majka su mi najzlobnije osobe koja sam upoznala. Ona nije nesebična, nego te potkupljuje time, a onda ti zabije nož u leđa. Nemam ni trunku empatije. Treća osoba mi je Paula, sama je rekla za sebe to - birala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga