AKTUELNO

Nova svađa!

Milica Kemez naredna je birala najbeskrupuloznije zadrugare:

Mogu i sebe da navedem, jer kad volim, ne biram sredstva da ostanem u toj vezi. Erminu ću da navedem, ona je sama za sebe rekla da ne bira ni cilj ni način da stigne do cilja. Teodora isto ima tu crtu, jer je bila spremna da uđe i gleda Čorbu u svim tim odnosima, bila je spremna da čak ni meni ne ispriča priču kako jeste, nego mi je rekla da ju je povredila Mina zbog Frana. Ja nisam posle mogla da verujem. Necu bih navela za treću osobu, i dalje čujem kako me ogovara, želi da me zavadi sa svim ljudima, ja to nisam zaslužila, on sad sve vreme pokušava da zaplače. Mogu i Sanju da navedem, presmešno mi je da tri žene skaču oko jednog muškarca, kao da su sve zaljubljene u njega posle pet meseci - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo, opet me navodiš zbog Filipa, uvek imaš potrebe mene da provučeš, o meni si govorila razne stvari - ubacila se Sanja.
Ti si rekla da ćeš ići sa mojim dečkom na more, ako ja budem bila sa njim, ti nećeš - objasnila je Milica.
Hoću! Videćeš na slikama kako sam se provela - smejala se Sanja.
Ali ne znaš zašto je to rekla, mi smo se dogovorili da idemo u Budvu odavno, moje društvo celo ju je zvalo. Nije to rekla da bi tebe isprovocirala - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto ti sad govoriš da ja lažem? - vikala je Milica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga