AKTUELNO

Morala je da kaže sve što joj je na srcu!

U toku je emisija "Pitanja novinara", prva tema koja je otvorena ticala se odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, a Sandra Rešić je dala svoj komentar na današnje pomirenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam protiv veze, nego protiv njegovih lovačkih priča, foliranja i svega. On je mene 20 dana jurio, ganjao, hvatao na patetiku koju on udara. Ja sam pala na to, jer sam mislila da sa Majom nešto nije u redu. Ja sam protivnik toga da se neko ponaša kako se on ponašao prema njoj. Nema većeg foliranta! Ja bih najvišpe volela kada bi nju Janjuš prestao da vređa. Ja sma ispala najgora u vezi Maje i janjuša i zato što je lagao sve vreme i ja sam verovala. Kleo se, pričao gluposti- rekla je Sandra.
Šta sam lagao? - pitao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si taj koji je rekao da je ona nimfomanka. Od danas je ovo za mene najveća ljubav svih zadruga! - bila je ironična Sandra.
Sada Sandra laže! - vikao je Mića.
Što setiče Janjuševog vređanja mene, to mi ne smeta, to je Janjuš. Ja bih samo volela da kada izbije neki kuršlus, a neće, ja bih samo volela da kada ustane, ne hvata na patetiku, nekoga ko ga tamo gleda... Ja ću biti veliki glasnogovornik ljubavi Maje i janjuša. Ja znam da je voli - rekla je Sandra.
Rekla si da je folirant? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.
Rekla sma da je folirant jer je mene prevario. Ja sma kriva, eto, opet kažem - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.