AKTUELNO

Ne vidi im svetlu budućnost.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Nadica Zeljković je imala reč o odnosu Kristine Spalević i Kristijana Golubovića, pa je voditelj Darko Tanasijević pitao kakvo je njeno viđanje njihove veze.

Ona njega ne može da promeni, ali i ne može da ga upiše u katastar da bude njen posed. Na početku je priča krenula kako ona njega radi, i da se odavno on nije tako smejao. On je slobodan kao ptica na grani, ali ona treba da bude svesna da može da promeni mišljenje dok si rekao keks. Takav je tip muškaraca - govorila je Nadica.
Hoće se obistiniti ono što ste predviđali o njihovoj vezi? - pitao je Darko.
Javnost njega zna godinama, nije nepoznato da on voli žene. Rekla sam da se ona ne razlikuje mnogo od drugih žena, pa niko joj ne garantuje da će biti do kraja života. Ja mislim da ne može njega niko da uhvati u kavezu, kad prestane da ga radi, on neće folirati. Da li će kasnije to proći, videćemo, ali ja smatram da je to rijaliti veza - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Neke situacije Kristini nisu prijale, kao neke pesme za njegovu suprugu, onda njegovo vulgarno izražavanje, stavljanje u koš sa devojkama... Kako to gledate? - pitao je Darko.
Gledala sam to, oni su se smejali, a ja se zgrozila. Naravno da žali, ne može on to da sakrije. Znam da se ona tu uvredila, ali ovo je rijaliti. Zagrizu nešto što nikako ne mogu da izvuku, lažu supruge, a posle pojedu go*na. Kristijan je poseban tip muškarca, a ne znam što joj već smetaju neke situacije. Ja takav tip čoveka poznajem, pa znam kako on razmišlja, dok traje traje, on zna i svestan je svoje greške. Ali ako naziva grešku ovu vezu s Kristinom... - nastavila je Nadica.
Nadica ima pogrešno mišljenje za ono kad je rekla da je ona kao ostale i da nije posebna. Da nije, ne bih ja napravio tako veliki korak. Da mi je neko rekao da ću na ovaj način da završim sa Ivanom, prebio bih ga, ali život piše romane, meni se dogodila ona - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: I.P.

#Zadruga