AKTUELNO

Priznao da se oseća loše, i da žali zbog ružnih reči upućenih Mini.

U toku je emisija "Pitanja novinara", naredna tema koja je otvorena, ticala se Filipa Cara, a novinarka je za njega imala pitanje vezano za Minu Vrbaški i njegov odnos sa zadrugarkom koja ga u poslednje vreme na sve načine izbegava.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričaš kako te ne zanima, a radiš sve suprotno? Misliš da ti neko veruje? - glasilo je pitanje.

Znam, meni nije dobro u glavi očigledno. To je nešto neodređeno, zašto ja ulazim u sukobe, uveče je eskaliralo, muka mi je od toga svega. Nikada se nisam našao u situaciji da ne znam da rešim svoje probleme. Ništa se ne podudara sa stvarima koje govorim.
Da li bi ti bilo bolje kada bi komunicirao sa njom? - glasilo je pitanje.
Ne znam, ja da mogu drugačije... Meni ne bude dobro, ja sam za sebe sto posto kriv, ja sma sebe tu dovodim, nebitno je ko je kriv, ali ja sam uvek! - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao si grozote? - komentarisala je novinarka.
Pa da, zato sam ja njoj rekao da ne govori neke stvari, jer se ja u sukobu ne mogu kontrolisati. Ja sam to samo jednom doživeo...Ona jednostavcno tako deluje na mene, ona mene asocira na neke osobe iz mog života.Ona u meni budi neke stvari, da mogu da pomognem sebi, ja bih... - žalio se Car.
Podseća te na bivšu? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako je ovo zaljubljenost, izgubio sam pojam. Ali da, podseća me, ali nije to to, svaka druga osoba te na nekog asocira, jednostavno ona u meni budi to neko ludilo... Ja se napolju sa njom ne bi svađao. Podseća me na devojku sa kojom se nisam svađao - nastavljao je Car.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.