AKTUELNO

Iako su na žurku povodom rođendana Željka Mitrovića otišli kao pravi, skladan par, Kristina Spalević i Kristijan Golubović uspeli su da se posvađaju vrlo brzo, dok su sedeli za stolom.

Njih dvoje su, naime, ogovarali Aleksandru Nikolić, a Kristijan je istakao kako ona ima, kako kaže, "k*rvinski pogled". Aleksandra je primetila da je komentarišu, pa ih je direktno upitala o čemu se radi.

- Ništa, gledamo kako imaš brižan pogled, brineš se... - ironičan je bio Kristijan, čije je prave namere ipak Aleksandra prozrela.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ma ne, to vas lažu kad vam kažu. Baš imate ovako... Kao da ste tri fakulteta završile - nastavio je da provocira Kristijan, zbog čijih reči se uvredila i Kristina, jer ju je stavio u isti koš sa ostalim devojkama o kojima nema lepo mišljenje.

A izvini molim te, je l' to meni fali neka edukacija, je l' sam glupa? Ti porediš, majke ti... - negodovala je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne, nego kažem da imate pogled kao da ste tri fakulteta završile - nastavio je Kristijan sa provokacijama, zbog čega se Kristina odmah snuždila.

Mogu da ih završim deset, ako hoću. Ja bih volela da sam završila fakultet, da se nisam bavila nekim drugim stvarima - odbrusila mu je Spalevićeva.

Autor: D.T.