AKTUELNO

Svakom po zasluzi.

Počela je ovonedeljna raspodela budžeta, a Dragana Mitrović je odlučila da podeli velike budžete, a oni su bili namenjeni za Lepog Miću, Milana Jankovića Čorbu, Nenada Lazića Necu, Anu Bulatović, Kristijana Golubovića i Maju Marinković.

Ja bih volela da možemo ove pare na ravne delove, ali ne može. Lepi Mića prvi. Ona je čovek koji mi je pomogao ovde da dođem. Bila sam u nekoj lošoj situaciji, i nisam verovala, a čula sam se sa njim, on je rekao da dođem, odveo me je u Pink, nisam ni razmišljala. Stvarno nemam nikoga u Beogradu, jedini kontakt mi je bio Mića.Nisam bila spremna za ovo, odmah sam ga zvala, ali on mi je rekao da mogu, plašila sam se starih rijaliti igrača, nisu mi se svideli načini njihovog svađanja. Ali evo, ljudi su verovali da ću iz ovoga izaći jača. I stvarno mi je trebalo ovo. Prvi konflikt smo imali oko Nece. Uzdala sam se u tebe, ali smo se brzo pomirili, izvinjavam ti se ponovo. Hvala ti Mićo. On je prenaporan ponekad, ali stvarno ga volim i poštujem. Da nije tebe, ne bi bilo ni mene - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijan, čovek koga sam upoznala, i jako sam srećna. Jedan čist i pedantan čovek, on je moj prijatelj, kao i Čorba. Tako da, znaš da imam lepo mišljenje o tebi. Podržavam te da nikad ne pljuješ svoj brak i svoju ženu, zato ti i jesi veliki čovek. Da si mogao, kada si se zaljubio, da si samo izašao na vreme... Niko nije savršen, gotivim vas i poštujem, moji ste, ne mogu da vas kudim. Ali opet si ispao fer, i posle dva dana i otišao i sredio neke stvari. Bio je jedan period kad smo blejali, ali nikad u životu, poštujem te, imam lepo mišljenje o tebi. Ne sudim vam, veliki si čovek, hvala ti što si stao u moju odbranu, kada me je Tara polila vodu - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorbica moj tebrica, drago mi je da smo učestvovali na Zadrugoviziji. Nisam htela da ti smetam, ali što smo hteli to smo pokazali. Imaš jezičinu, znam da si se pokajao za Milicu, ti si budaletina. Ubiće te taj tvoj jezik, smanji taj alkohol, dobar si momak. Od prvog dana smo ovde, jako lepo mišljenje imam o tebi. Ti si jako human dečko, imaš veliki broj prijatelja, lepo je to što radiš. Jesi nekad ljigav i dvoličan. Sposoban si, znam da si dobar otac - rekla je vođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga