AKTUELNO

Ipak, dobio je srednji budžet.

U toku je raspodela budžeta, a ovonedeljni vođa, Dragana Mitrović je sledeće srednje budžete podelila Mišelu Gvozdenoviću, Nadici Zeljković.

Ova žena se jako promenila, u početku smo bili krevet do kreveta. Bili smo top! Ti si Nadice puna ironije, sarkazma, voliš samo sebe, materijalista si, voliš samo novac. Jako nas udaraš nisko, Kristinu raznosiš, i te kako znaš da budeš drčna i bezobrazna. Toliko si hladna, da se ježim. Uvek sam te poštovala, a imam osećaj da mrziš žene. Nikad te neću opsovati, moja mama je istih godina. Ja ne bih volela da si moja mama. Ne mogu da ti dam mali budžet - rekla je Dragana.
Neću ti davati na važnosti - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišel je bio ranije meni u velikim budžetima, ali ne mogu da mu dam mali. Svađali smo se, zaslužuje nulu, što se mene tiče. Koliko me je uvredio,neću mu oprostiti. Voliš da se svađaš sa ženama, samoživ si, misliš samo na sebe. Znao si svaki put da skačeš na mene, prišao si mi juče i rekao da me ne mrziš. Mi ne komuniciramo, i tako bolje da ostane. Meni se sudi za jednu reč, a on je rekao meni gomilu stvari - govorila je Dragana.
Ovde treba svako da zna, da nikog ne mrzim, ali moraš da znaš da ne smeš da me nazivaš nasilnikom. Kakva je uvreda kućna pomoćnica? To je zanimanje - rekao je Mišel.
On je mene na sve načine pokušao da ponizi, uzdiže sebe, a ponižava druge- nastavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam nju psovao, kada je ona htela po hiljaditi put da mi nalepi etiketu da sam nasilnik. A ti, Mićo, je brani, nisi realan - pričao je Mišel.
Je l' ona kućna pomoćnica? Možda si ti loš čovek, lažov! - ustao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nisi bila zaljubljena, znam da si ovde da se boriš za sebe, i da ti nije lako. Ja nisam protiv Mišela, htela sam da spustimj loptu... - rekla je Dragana Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga