AKTUELNO

Niko ne popušta!

U toku je porodični sastanak, a tema koja je pokrenuta je odnos između Lepog Miće i Bore Santane, a sve zbog jučerašnjeg sukoba za vreme podele budžeta. Međutim, ubrzo je njihov sukob izazvao novi, između Milice Kemez i Dragane Mitrović.

Ja ništa nisam rekao loše, boli me ku*ac za Milicu. To je problem između Milice i nje. Zvala me je telefonom. Ja nisam ništa uradio ružno. Neću prekidati prijateljstvo, to je problem između nje i Tanje, nije moj. Loš ti je prijatelj Milice - pričao je Mića.
Milica je izdala sve prijatelje, pa nema nikog. Zaje*ala si sve živo. Nijednu drugaricu nemaš, to nije normalno, izdala si sve - dodala je Dragana.
Šta lupetaš gluposti? Jesi bolesna? Šta ti pričaš o mom životu? - vikala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova tema ne može da se reši. Meni je krivo što je Mića znao da imam problem sa Tanjom, a nije me zvao... A priča da me ovde voli najviše - govorila je Milica.
Bora je ničim izazvan rekao da će dovesti dvojicu da ga iznabadaju ovde, i da izađu. Ja bih svakog s kim se svađate, doveo ovde - ubacio se Đedović.
Ovde je došla da priča svoju priču, a ovamo priča o meni samo devet meseci. Priča laži i gluposti. Je l' ja udaram na tvoju tužnu priču? - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi, da li ste svesni da ona nema nijednu drugaricu? - urlala je Dragana.
A ova devojka nema muža, od svakog dečka je napravila nasilnika. Ti pričaš za Tanju koju svi nazivaju ku*vom debelom. Hoćeš da pričam kako je zaje*ala rođene roditelje? - odbrusila je Milica.
Što nisi ostavila lokal svojoj sestri? - pitala je Dragana.
Nemoj sestru da mi pominješ! Ajde još jednom je pomeni! - naljutila se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Večito si bila gola, igrala si, ima snimaka! - urlala je Dragana.
E tužbu ćeš za to jer pričaš da sam bila gola, nek bude da sam bila najgora! A jesi bolji čovek? Ali što mi pominješ sestru?! Ti ćeš meni da držiš moralne pridike - nastavila je Milica.

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga