AKTUELNO

Iskreno o svemu.

Sledeća tema u radio "Amneziji" bila je svađa Sandre Rešić i Rijalde Karahasanović.

Odakle to da se svađaš sa Sandrom oko hrane, Sandra je posle i plakla - upitao je Bora.
Neko ko mene ne poznaje naravno da će da dobije legimitet da svašta kaže za mene kada Sandra i Kenan predstavljaju stvari kakve nisu. Ja nisam neko ko se svađa oko šake pirinča. Nije problem bio čaj pokušala sam Sandri da objasnim da treba da ppvede računa i da pije čaj sa nama. Sandra sve stvari radi polovično i čuje polovično i onda se Kenan umešao i ja sam planula - započela je Rijalda.
Tvrdiš da te Kenan ne poznaje dovoljno - upitao je Marko Đedović.
Naravno! Ljduima u mom okruženju je puno lakše jer se sve na mene lepi. Ja sam šefica, muško u vezi,... On bi trebao da olakša ili vodi računa kako plasira određenu priču. Kad Sandra kaže "je*o me šejker" to se odma prebacuje kao da ja ne dam čaj - nastavila je Rijalda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kad sa Kenanom pričam o nekim situacijama da se upoznamo, da ga upoznam kako diše, šta voli ili ne voli, on kaže mi smo pod kamerama, neću da pričam. A kad se o meni priča tad nismo pod kamerama i nemamo bubice. Ne treba da me stavlja na ražanj neko sa kim se družim od prvog dana i sa kim se zabavljam - besnela je ona.
Kenan kaže da tvoja nervoza potiče što si proglašena za jednu od tri najbeskrupuloznije osobe, da nikakva hrana nije razlog. Da li je moguće da se toliko ne poznajete - pitao je Marko Đedović
Dobro si mi to rekao, očigledno se ne poznajemo. Ja se nekad pitam za svoje postupke, bavim se javnim poslom, sagledam svoje greške. Ja ovde nemam sa kim da pričam jer kad mi se priča Kenanu i Sandri se spava - žalila se Rijalda.

Foto: TV Pink Printscreen

Juče sam rekla Sandri kad je bilo pitanje Tare i Ša ti si bila sa njim u vezi, a ja nemam sa kim da porazgovaram. Ne moram svaki put da pričam u krevetu, možda imam nešto da kažem što je bitno da se pošalje poruka napolje - nastavila je pevačica.
On je sinoć rekao da ne smatra Stefana krivim u vašoj raspravi - dodao je Marko.
Ja sam svog dečka uvek branila, ispred prodavnice sa Filipom Carem, sa Čorbom oko guma, pa makar ispadala glupa. Niti više imam živaca da se nosim sa 300 čuda - besnela je Rijalda.
Rekao je da prilazi kraj rijalitiju i da želiš da se oslobodiš nekih stvari, aludirajući na to da si sve fejkirala, ostvarila si svoj cilj, ostala do kraja i ekranizovala si se - nadovezao se Đedović.
Kad to kaže moj dečko, onda je sve rekao. Pričali smo o zajedničkom životu. Možda on priča ono što je njemu i glavi i šta on oseća. Nisam se ja uhvatila da budem u vezi sa nekim ko može da mi pravi vatromet od mozga, naša veza je bila dosadna za rijaliti - završila je Rijalda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga