AKTUELNO

Skandal!

U večerašnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje za Kristijana Golubovića.

Gledaoci nisu ludi, jasno je kao dan da ti se sviđa Miljana, non-stop oblećeš oko nje, a ona je lepa sad kao boginja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja je hvalim da ima lepu frizuru, da ima lepe crte, ali je malo deblja. Ja se malo i šalim, malo joj dajem i podstreka, ja mislim da sam jedini ovde koji je prema njoj normalan, kada je normalna. Ali ne bih se ljubavisao sa njom, ona je u totalno drugom fazonu. Hipotetički, mogao bih da je odvalim, da sam mortus pijan i da na jedno oko zažmurim kao.. Ali mislim karakterno ne bismo mogli, nije u vinklu i to je to. Ona je kao dan i noć, od nje možete očekivati i sodu u oči. Ona mi se ne sviđa kao muško ženski odnos, a na te seksualne konotacije, ja dajem za pravo da gledaoci ovako misle, ali žao mi je zbog toga, jer se ja sa njom samo zezam. Ali je neosporno lepa, pohvalim joj frizuru, treba još 15 kila da smrša da bude top kila, e onda niko ne bi mogao da preživi, možda bi onda plenila na neki još drugačiji odnos - rekao je Kristijan.
Taj gledalac nije normalan što takvo pitanje postavlja, ja sam se sprdala i šalila sa njim, ja na njega gledam kako on ponižava mene, ja zaista mislim to, mnogo mi liči na jednog rijaliti igrača, Zmaja od Šipova, išao je tako i govorio ,,Dođi mala, dođi mala" - govorila je Kulićeva.
Neka kaže da li sam pre četiri sata skinuo gaće i masirao joj šm*r, evo krsta mi! U decu se kunem! Skinuo sam joj tanga gaće - tvrdio je Kristijan.
'Ajde, Kristina zakuni se da si bila tu! On je mene stiskao, Đedoviću se žalim, odavde mi se bol spušta - rekla je MIljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Mesio sam te kao Jagodinku Simonović! - poručio je Kristijan.
Svukao te je, ti si navukla odmah - rekla je Kristina.
Zakuni se! Nisam imala tange, nego šorts - tvrdila je Miljana.
Stalno ponavljaš da ti je Kristijan uništio život, a ti si birala da budeš sa oženjenim? - glasilo je pitanje.
Ne krivim ja njega, ja znam kada sam to rekla, u afektu i stvarno mislim da me je uništio, znam da je on, što kažu, i žena, i dete, ali sve je to drugačije kod mene, znam da ću se ja snaći bez njega, ali smatram da sam stvarno dala sve, a kada kažem da mi je kriv, osećala sam se u tim trenucima, jer je došlo do te situacije, ali ne mislim da mi je on kriv, nisam maloumna - odgovorila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga