AKTUELNO

Više nije kao pre.

Sledeće pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" je bilo upućeno Dragani Mitrović.

Ljudi su te vređali mesecima, Tara te je čupala i tukla, Bora psovao, a ti si preko svega prešla. Čime te je Mišel toliko povredio kad s njim ne želiš ni reč da progovoriš? Zbog Mine?
Nisam oprostila Milici a ni Bori. Samo osnovna komunikacija, a ja ću nekako da preguram te uvrede i emocije. Ja ne mogu da mrzim. Pale su teške reči prosto. Meni ste zamerili to - nasilnik, ali rekla sam šta sam rekla - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Više je povredio, to je i sama govorila, da to nije bio drugarski odnos. To je prešlo neko meru - dodao je Đedović.
Nije bilo ništa od veze, ali smo uvek govorili da ćemo videti dalje šta ćemo. Meni je bilo nekako krivo kad je našao devojku, pa sad nema odjednom drugaricu. Imam pravo da neke stvari zamerim, imali smo takav odnos. Nemam emocije takve, na primer prema Đedoviću, Mišel mi je bio drag, ne mogu da mu oprostim te neke stvari. Ja ne mrzim, ponajmanje ne njega. Najbolje da ne komuniciramo jer su teške reči pale. Ja njega gotivim i dalje - nastavila je Dragana.
I te kako izbegava da da konkretan odgovor, sve to na okolo. Ja znam kako je ona odreagovala kad je čula za njega i Mišela, a neće ona sama sebi da prizna jer se oseća poniženo, i da je izvisila - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo jednu svađu, s njom nemam loše namere, to ona što ima s Milicom, ja sam se jednom umešao, ja nemam ništa protiv nje. Izvinio sam se, to što se desilo ovde, desilo se - rekao je Bora.
Nikad se mi nismo dogovarali šta ćemo napolju, to bih rekao prvo. Imali smo super odnos, velika je razlika između Mine i nje. S Draganom sam se mnogo više družio, ostalo je tako. Moglo je možda nešto i da bude, ali nije bilo. Smatram da su njene uvrede mnogo jačeg kapaciteta, ja sam mogao da joj vratim jače, ali smatram da to nije muški. Došla je priča do mene da ja nju mrzim, ali to nije tačno. Video sam da se smeškala i radovala se raskidu - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga