AKTUELNO

Opšti haos!

Naredno pitanje gledalaca bilo je upućeno Jovani Ljubisavljević:

Zašto ne zaprosiš Karića? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ja znam, to ne ide tako - rekla je Jovana.
Naredno pitanje za Jovanu i Stefana, čuvare kapije: Kako to da Ermina nema prava da iznese mišljenje? - usledilo je pitanje.
Neće smeti ni na jedno mesto, rekao sam, jer ja nikome ništa ne radim iza leđa, a ona sa mnom igra rijaliti. Videćemo ko će kome da se izvinjava! - pretio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidi se da puca po svim šavovima. Okej, treba da brani devojku, ali mislim da još više Jovana utiče na njega, on ne bi bio ovakav - komentarisala je Rialda.
Ti si dobila samo dva epiteta, videla si da nije lep osećaj i da ne misliš tako. Mi to dobijamo svaki dan, iz nedelje u nedelju. Meni nije toliko, koliko je Jovani, samim tim što je ona moja devojka, ja spavam sa njom, neke stvari su mi nepravedne, neke stvari su takve kako stvarno piše, prekipelo mi je - objasnio je Stefan.
Ja sam prema Kariću bila blagonaklona, svaki put mi ga je bilo žao, iako nije za žaljenje. Ja više ne znam ni ko si ti. Kad bih ja stvarno počela da igram rijaliti, ona tebi loše radi, ti si u kanalu zbog nje i tek ćeš biti! Ona je najveće zlo koje sam videla, ali tebe više krivim, jer ti nisi malouman! Sa mnom si završio! Svađaš kao pi*ka, ti ćeš nekome zatvarati kapije Beograda, ko si ti? Mangup na baterije, koji se krije iza tate - odbrusila mu je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.I.

#Zadruga