AKTUELNO

Istina izašla na videlo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje, koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Nenada Aleksića Ša.

Nikad oko seksa nije bilo polemike, ne volim da pričam o tome - kratko je rekao Ša.
Htela je da kaže da je bio grub, a ona je rekla nastran. Opisala je odnos iz du*eta u piz*u i da je u nesvesti bila kad sam ja ušao u wc. Nije to blam. Izmislila je za vaginalete da bi izbegavala sek* sa njim jer posle svakog se*sa je plakala i vrištala - raskrinkavao je Đedović.
Pričajte šta hoćete jedva čekam da je vidim - branio se Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Verovatno je ovo meni hvala od Tare kad sam je spasio diskvalifikacije kada je došla sa idiotskom idejom, gde je u celoj toj igri meni rekla da je tražila da joj se duplira honorar ako se bude jeb*la sa njim. Ja sam je molio da to ne radi. Ustala je sa kreveta počela da plače kad je Ša pitao šta je bilo, ona je rekla da joj je krivo što sam uvek na njegovoj strani, a tada je sa kreveta ustala jer stvari i ucenjivanje produkcije ne postoji i da će dobiti nogu u du*e i svaki put kad je došla sa tom idejom sam joj je*o mater i svaki put je plakala i predstavljala kao nedostatak moje podrške njoj - pričao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga