AKTUELNO

Ljubavni skandal!

U sledećem video prilogu zadrugari su imali priliku da vide razgovor Teodore Bilanović i Milana Jankovića Čorbe gde su razgovarali o njihovom odnosu, te su pecnuli Kristinu Spalević.

Iskreno, nisam očekivala to od Teodore, jako sam se šokirala kada je pitala da li će da nam donese kafu na krov. Ja sam pokušala da joj objasnim neke reči koje su bile između Čorbe i mene - rekla je Kristina.
Možda nisam rekla u pravom momentu, ali to mislim - rekla je Teodora.
Ona zna da njemu više leži ova za k*ranje, laka je riba i zna da može sa njom da bude na keca, ovo je druga devojka, a više njemu leži ova, za orgijanje, to što on traži i kakav je on, približnija mu je ona, a ona njega voli na drugačiji način, taj s*ks je suptilan i tako dalje. On ima taj kod u glavi, to ne govori za nju, nju više poštuje, ona to zna i zna da je okidač između njih samo takve situacije i pijanstvo, to se vidi da bi se pok*rali odmah. Ja sam ih gledao ovde na pena partiju, to sve pršti i ona to vidi, nije mutava, stoji sa strane, gleda, mi sve vidimo. Kada je pijana, ovako gleda muškarca, to je kod - ispričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je takva budalaština, niko ne može da kaže da sam nekog pogledala - pobunila se Kristina.
Ja se ne bih složio sa tim da sam hteo da budem sa Kristinom, nije stvar u tome, ne privlači me, u tome greši! Ja bih uvek izabrao ovakvu devojku. Da sam hteo da budem sa Kristinom... - rekao je Čorba.
Postoje devojke koje su lake na tome, ona nije takva, ona voli, ali može da joj se desi avantura, Balerina, bre - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi se peru od mene, šta ja da mislim šta sam ja tebi bila? - uzvratila je Kristina.
Nevaljala devojčica, šta si bila - provocirao je Golubović.
Treba da te bude sramota, ti si najodvratnije biće na ovoj planeti! Da toliko možeš da ponižavaš! Niko ne zna da ponižava žene kao ti! - urlala je Kristina.
Nećemo se pomiriti! Meni su se sklopile tri kockice - izjavio je Golubović.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga