AKTUELNO

Dosta je više!

U Beloj kući je u toku emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem je prikazana svađa Kenana Tahirovića i Rialde Karahasanović, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Milice Kemez:

Ovde se dešava to da se Rialdina ekipa plaši nje. Oni su nnapravili pravu pometnju oko hrane. Kenan je takav od početka i Rialda je to znala i to je to: Rialda ne možeš da se slažeš sa osam tipova devojaka - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Moji sukob sa Sandrom i Kenanom je zbog čaja. Poenta cele svađe je vezana za to što oni mene ne slušaju - pričala je Rialda.
Ja ne razumem tebe, ti samo čekaš da me proučavaš i potkačiš - rekao je Kenan.
Mića ovde ima obziljan animoziteti nprema meni ali ja nisam ništa loše radila. On je hteo da ide kući. Nas dvoje ne volimo to. Mene je jako pogodilo kada sam dobila onu titulu. Ja sam

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si mene nazvao prevarant, ja sam njemu rekla mnoge stvari ali on me ne sluša - pričala je Rialda.
Ja sam tebi više puta rekao da kažeš zašto si uzela kredit, da kažeš šta želiš. Konstantno sam tu za nju, ali ona me nije slušala - govorio je Kenan.
Moraš i ti Rialda da znaš da nije lepo svom dečku da kažeš da je pi*ča. glupo je to ako je on onako kultiran - rekao je Karić.
Ja sam to govorila više puta, ali ja znam da će Kenan iskulirati ali to je do njega. Ja ne očekujem da on rešava moje probleme, ali mi treba podrška - rekla je Rialda.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga