AKTUELNO

Poremetila ga je.

U toku je emisija "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević je pored Nenada Aleksića Ša, izveo i Jelenu Batos, pa ga upitao čime je ona zavredila da zna više od svih o njegovom privatnom životu.

Tim što je došla da pomogne, meni samo odmaže. Meni je bolje da ona nije ušla, jer proteklih dana sam se digao, pa se smorim... Znači, ja sam sebe štelujem, i odjednom uđe ona, pa moram da objašnjavam koliko smo se viđali, pa onda ove one informacije, pa to bukti, nove teme, a meni mozak... - govorio je Ša.
Ja da sam došla ovde iz zle namere, onda bih iznela sve o životu što znam. Ja znam njegov život, znam kakav je bio kad nije imao. To je više bio razgovor, preko skajpa, a to traje godinama. Htela sam da se te priče rešim - rekla je ona.
Mogla si da se oglasiš na mrežama, da pošalješ poruke, a neću da je iskoristim ni na koji način. Iritira me i unosi nervozu, ne treba mi njen savet, ne zanima me. Meni njeno pojavljivanje odmaže - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram započeti njenim imenom, jer sva njegova reakcija je pokazana iz razloga koji su njih dvoje imali. Ja bih volela da meni neko ovako uđe. Ja nisam došla da njih dvoje da rastavim, mene ne zanima da li ćeš biti s njom, jer sam htela da spasim njegov imidž - pričala je Jelena.
Ovo sve što je urađeno ovde, juče sam pukla. On je rekao da nemaju pravu da se mešaju. Oni nisu videli srećnu vezu - nastavila je Jelena o Ša.
Kada bi ti roditelj postavili ultimatum, šta bi bio tvoj odgovor? - pitao je Darko.
Ja svoju ljubav nikad ne izdajem, i poznavajući moje, ako njima ne odgovara nek gledaju svoje živote. Ja sam uvek prijatelj mojim prijateljima, šta god da urade - nastavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nju ne poznajem, ali imam svoje mišljenje o njoj. Ova tvoja slika van pokazuje ono što ti nisi. Ja znam nešto o njemu, i nikome nisam iznela to - rekla je Jelena.
Pričaš protiv Tare konstantno. Došla si da pričaš isto što i svi, došla da mi otvori oči - rekao je reper.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga