AKTUELNO

Ponovo nije stao uz nju!

Odnos Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića nije više harmoničan i idiličan, pa su i oni prokomentarisali isti i objasnili šta se trenutno dešava među njima:

On i ja se ne razumemo, u vezi smo osam meseci, trebalo bi da smo se već upoznali. On ima neki svoj ritual, ali kad su neke vanredne situacije, valjda može da se napravi neki presedan radi poboljšanja tog našeg odnosa. Cela poenta je da se potrudi da me razume. Nije mi normalno da u mom sukobu sa nekim on stane na stranu tog drugog, želi da ispadne kako ja možda hoću da lečim svoje frustracije preko njega. On sve vreme prebacuje krivicu na mene, kako sam mu ja kriva - objasnila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ona i ja potpuno drugačije rešavamo probleme, ja ću se radije skloniti, nego da dođem u situaciju da uđem u neki konflikt bez potrebe. Nije uopšte poenta svega da li sam ja brižan, to vučemo već neko vreme - rekao je Kenan.
Došla sam u situaciju da se osećam usamljeno, samo, i u nekim svađama i u situacijama. E, to je poenta svega! - dodala je Rialda.
Ja njeno svađanje ne podržavam, ali ne slažem se sa tim da je kanalim. Ja nikad ne potenciram da mi priča nešto što ne želi, kad bude htela, neka sama dođe i neka podeli sa mnom, ne forsiram - objasnio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad je njegova situacija u pitanju, vrlo pazi na kamere i kako će se predstaviti, a za mene nema problem da priča - komentarisala je Rialda.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga