AKTUELNO

Promenila mišljenje.

Nakon što je Ana Bulatović napustila Zadrugu, zadrugari su se vratili u Belu kuću, pa ih je okupio Lepi Mića i organizovao svoju Igru istine. Prvo pitanje je postavio Jeleni Batos.

Jesi očekivala da ćeš ostati? Da li je realno da neko uradi više za nekoliko dana, a ne za devet meseci?
Pa nisam, jer sam ovde samo sedam dana. Ovih dana je bilo svega i svačega, naravno da nije realno. Ja koja sam gledala i pratila, narod zaboravi da su ljudi ovde devet meseci, i kako se ponašaju, kako ih sitnice i obraduju i rastuže. Narod to ne shvata, oni samo gledaju dešavanja - rekla je Jelena.
Da li misliš da je Ša izgubio razum?
Ja sam to mislila sve vreme, dok nisam došla. Slušam ta prebacivanja i peckanja, mislim da je više neki bezobrazluk u pitanju i inat koji vodi protiv svih. A ova osoba uopšte nije van. Čula sam da je dobio informacije da ja sve lažem, i da uopšte nije tako kako sam opisala. Mislim da po pitanjima gledalaca treba da shvati - dodala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

On menja raspoloženje u odnosu na to koju vest primi?
Možda, jer na početku kad sam ono rekla, bio je ok, pa mi se izvinio. A onda je dobio informaciju da ja lažem, pa se okrenuo - rekla je Jelena.
Šta se dešava između tebe i Čorbe? - bilo je pitanje za Teodoru.
Vidim da ja ispadam neki agresor i ljubomorna, da ja njega gušim, ali ništa konkretno ja ne radim da bi tako ispadalo. A on dobija i provlači se pitanjima. Predobar je prema meni, ali se dešavaju ti ispadi, ponaša se kao slobodan momak - govorila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da možeš staviti u istu ravan kad uđeš sa nekim u isti krevet i onda kad popije dva piva?
Pa sad sam shvatila da je greška u meni, jer sam ja takvog njega i prihvatila. To smeta našoj vezi, jer sam ja onda nesigurna, hoću samo da mu pokažem kako bi bilo kad bih se ja tako ponašala - rekla je Bilanovićeva.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga