AKTUELNO

Ona se oduševila.

Trenutno se u Beloj kući odigrava raspodela budžeta Mišela Gvozdenovića. On uporedo deli male i srednje budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Mali budžet ide za Kenanu. Oko za oko. Kenan, kako beše, Tahirović, zvani Keno. Jako fin kulturan momak. U nekim situacijama vidim i sebe u tebi, prepoznajem to. Ovde su nas malo potkačili, da znamo da budemo i ovo i ono, nismo to, samo znamo da brojimo do 100. Sviđa mi se što znaš što si ovde, većina se ovde pogubila. Mislim sve najbolje o tebi - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je Sandra. Najviše sam joj zamerio kada je ustala i rekla da sam loš čovek. Znamo se od spolja, uvek mi je bilo drago da sa tobom pevam, nikad te nisam i ponižavao, ni vređao. Mislim da ne misliš da sam loš čovek. Nadam se da ćemo neku tezgu uraditi napolju, nismo se zamerali... Daj da izguramo ovih pet nedelja, pa da idemo kući - govorio je Gvozdenović, pa uzeo veliki budžet:
Veliki budžet ide Nenadu Laziću Neci. Dobija veliki budžet svakako od mene, ali svi znate i koliko se Ana žrtvovala za Necu, on je znao to da zloupotrebi. On je još uvek velika beba. Mislim da ima veliku dušu, da je dobar momak, ali ne sviđa mi se tvoj jezik. Ono što si rekao juče Lepom Mići... Šta god da ti je rekao, ne smeš da mu uzvratiš. Želim ti sve najbolje, budi dobar, ostaćeš ovde do kraja - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći srednji ide devojki od koje nemam mira. Aleksandra Nikolić je meni dala mali budžet, jednom ili dva puta, ja ti to ne zameram. Sve sam ti oprostio, nadam se i ti meni. Imam lepo mišljenje o tebi. Voliš da čavrljaš: "Miško, jesi li mi stavio kafu...". Imala si tu burnu vezu sa Filipom, smatram da je bilo dosta grešaka sa tvoje stane, treba da spustiš loptu. Ne da ideš sa nekim kada spava... I ja sam doživeo torturu od Miljane Kulić. Dobra si devojka, nemam šta da ti zamerim - poručio je Gvozdenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.