AKTUELNO

Nova svađa!

Miljana Kulić izrazila je želju da prokomentarše podelu budžeta od Mišela Gvozdenovića i nije ga ni malo štedela.

Čovek koji ti je psovao porodicu, dao si mu najveći budžet. Vaše prijateljstvo je od starta fejk. Otišao si u pab da se skloniš od mene i tako ti je prošlo 7 meseci. Mislio si da ću da te opsedam i da nećeš podneti taj pritisak - započela je Miljana.
Jel si veliki očekivala? - upitao je Mišel.
Nisam, ni veliki, ni srednji. Kad je neko dobar ja sam 100 puta bolja. Ti si od samog kontakta bio loš. Ja sam sa svim pevačima u okej odnosima. Nisi jedini koga sam zvala, mladost - ludost. Ne bi bilo našeg konflikta da ti nisi bio inicijator i meni i mojoj mami. I na nominacijama, uvek si pričao "pre 7 godina". Onaj dan kad ti je bilo loše ja sam se mnogo zabrinula za tebe, Ana može da potvrdi. Ti si rekao da ja tebe mrzim - objašnjavala je Kulićeva.
Smatram da postupci koje si ovde učinila ne možeš da uradiš nekome koga voliš, nego apsolutnom dušmaninu - odbrusio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mogu nikoga da mrzim, non stop opraštam ljudma. Kažeš da napadam druge ljude, ja samo iznosim svoje mišljenje, ali i meni su govorili najgore reči i vređali porodicu. Nikome više ni za šta neću da ćutim - pravdala se Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvao si Đedovića i pitao da li šizi-bizi ima potrebu za ludačkim se*som, provocirao si mene! Da si normalno komunicirao ja te nikada ne bih psovala - dodala je Miljana.
Ovako ostalo je 5 nedelja, obrati mi se samo kad ti je neophodno. Zamoliću te da me ne provociraš, ne želim sukobe i svađe. Juče si pravila frku opet, hteo sam da pređem u krevet, dopustio sam ti - završio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga