AKTUELNO

Da li je ovo pravi razlog ili je i dalje zaljubljen u nju?

Dok je sedeo sa Jelenom Batos na stepeništu ispred Bele kuće, Filip Car je pokušavao da joj objasni prirodu svojih odnosa sa zadrugarima, a posebno se osvrnuo na Minu Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto sam se ja svađao sa njom i zašto je ostalo toliko upečatljivo... Ona je možda druga osoba u života koja me nadj*bava, ludilo, igra, mirenje, svađanje zato je to ostalo toliko upečatljivo na mene. Ja uvek kad uđem u vezu budem okej, dok ta osoba ne napravi nešto, onda krenem da varam... A sa njom sam ja to krenuo da radim, gledao druge cure, zezao se, ona mi je non-stop pričala da ne radim. Tara još nije bila sa Nenadom, prebaci mi nogu, menjamo žvaku iz usta u usta, pa dignem Natašu, pša ušla Maja. Onda je ona krenula da se inati - govorio je Car, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, ja za te odnose. Napolju kada uđem u vezu i vidim da ne funkcioniše, ja krenem dalje, krenem sa društvom. Ja se u ovakve devojke nikad ne bih zaljubio da smo napolju... Gledaš stalno iste ljude, misliš da su ceo svet. I uvek se vežeš za jednu osobu, uvek ti ostane jedna osoba. Imam osećaj da ko se ovde dobro snalazi, da se ne snalazi dobro vani i obrnuto. Rialda se ovde snalazi fenomenalno, a ne znam da li napolju. Priča se da je imala probleme, onda razvod, da je dužna. Ja sam se uvek snalazio dobro... A ovde brljavim - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.