AKTUELNO

I dalje je zadrugarska misterija.

U toku je emisija "Praznik za stomak". Jelena Batos je večerašnja specijalna gošća, koja sprema tradicionalno švedsko jelo. Iznenada je odlučila da progovori o sebi.

Moram da potegnem jednu temu. Kada sam došla ovde, ništa nisam rekla o sebi. Sedam dana sam ovde, 50 različitih teorija sam čula o sebi. Pustila sam ljude da vide svoje znanje, kako mogu da čitaju ljude po ponašanju, priči, odgovorima na pitanja. Još nijedna osoba nije pogodila ko sam, šta sam ... Čula sam da se bavim pevanjem, da sam došla da promovišem pesmu, da sam zaljubljena - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da si psiholog ili nešto što ima veze sa ljudima - dodao je Čorba.
Ja mislim da se baviš kreiranjem donjeg veša - istakla je Matora.
To sam se pre nego što sam postala majka. Kada budem otišla u izolaciju sa nekim ko je jači igrač, tada ću da kažem sve, u pismo koje ću da ostavim - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Objasni mi zašto si toliko nedorečena uvek. 50% si nedorečena i nejasna, šta pokrećeš sada, nisi nam rekla? - pitao je Čorba Jelenu.
Ne znam koliko smem da iznesem i vi ne znate šta je vani. Srpski mi je jako loš, ne mogu brzo da odgovaram. Tu se malo pogubim, ali ipak mislim da je to interesantno ljudima. Potegla sam par tema, nikad ih nisam završila, to je interesantno, posle razmišljaju o tome. Ovo je velika psihološka igra, to mnogi nisu shvatili. Pola ljudi se boji da mi priđe, a pola mi prilazi. Oni koji ne veruju u sebe prilaze da me pitaju kako izgledaju napolju... - odgovorila je ona.
Ne znam da li znaš, ovo je osma godina kako je rijaliti moj "stvaran život". Ja ću ti nešto reći, rijaliti se menja, napreduje, drugačiji rijaliti igrači - da, ovo jeste psihološka igra, na raznim si iskušenjima, treba da kažeš svoj stav, ali ono što narod prepozna i vidi, to je istina. Ali za mene je srce mudrije od glave. Ako je ovo rijaliti, hajde da budemo malo mi stvari. Kada kažem "Čereza", da ne bude da sam htela nekog da uvredim, nego da sam se našalila sa drugom. Ja sada znam da "Čerezu" neću da ponovim zbog poštovanja - rekla je Matora.
A šta znači to? - pitala je Jelena.

Čorba je hteo da objasni šta znači reč "Čereza", ali su ga Matora i Bora odmah prekinuli. Jelena je potom otkrila Čorbi da nije istina da ništa ne zna o njemu, a onda ga je ishvalila zbog svega što je uradio u "Zadruzi", osim što psuje žene kada se iznervira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da si ti primer svakog dečka koji dolazi sa ulice i koji se bavi muzikom kojom se bavi. Imaš dva primera, njega (Ša) i tebe... Treba kao ti - istakla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.