AKTUELNO

Šok!

Naredni video prilog koji su zadrugari pogledali u emisiji ,,Gledanje snimaka" bio je razgovor Mine Vrbaški i Jelene Batos o Nenadu Aleksiću Ša, te su bez problema isticali koliko ne podnose muškarce koji varaju svoje supruge.

Pričali smo generalno o muškarcima, pričali smo uopšteno, ne samo o Nenadu - tvrdila je Jelena.
Opet ona o meni priča, kao došla da mi pomogne, dokle ovolika pomoć, mrzi me, kanali Taru, kanali mene, a ušla da nam ,,pomogne" - rekao je Ša.
'Ajde, nek se govori o Nenadu, kad već hoće da se pronađe. Bilo da se radi o Janjušu, Kristijanu ili Nenadu, rekla sam da ne podnosim muškarce koji su oženjeni a varaju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne kapiram poentu! Nije mi jasno - pravio se Ša da ne razume.
Ja sam spremna na sve, znam šta pričam i šta radim, nisam glupa. Ima jedna stvar, ja sam uvek govorila da to što je radio, da je to strašno, razgovore koje on i ja vodimo, noć, naveče, uvek ga grdim što je uradio Ivani - govorila je Jelena, ali ju je reper prekinuo.
Ja joj uporno govorno da volim drugu osobu, da je to bilo pa bilo i da se ne vražam na to i da se nikada neću vratiti. Ona meni popuje! Ne kapiram poentu, svrhu! - izjavio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Prepiske koje sam ja tebi poslala su iz 2012 godine. Ja tada nisam znala da on nju vara, to je bilo... Ja sam njega pitala kako njemu ide, on je mene pitao, ja sam ga pitala da li je srećan u braku, on je potegao tu temu... - izjavila je Jelena.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga