AKTUELNO

Evo šta im je sve poručila!

Rialda Karahasanović je drugi veliki budžet dala Sandri Rešić, a prve male budžete namenila je Jovani Ljubisavljević i Stefanu Kariću.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugi veliki ide Sandri, sinoć smo imali neku debatu na krevetu, čula sam da si u zajedničkom budžetu sa Matorom sada. Uvek si bila prijatelj za mene, nije lako sa mnom na kraj. Zahvalna sam ti. Bićemo prijateljice do kraja - rekla je Rialda Sandri, pa prešla na male budžete.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovani i Stefanu prva dva mala. Prošli put si kukala kad sam bila vođa i kad sam te stavila sa Stefanom, a vidi sada. Žao mi je što prolaziš kroz to šta prolaziš. Stefan te je prihvatio kakvu kakva jesi, to je podrška. Niko od nas nije savršen. Najviše ti zameram te neke komentare u bradu po pitanju mene. Žao mi je zbog onog sukoba, mogao je da bude i blaži. Što se Stefana tiče, ja i dalje mislim da si dobar čovek. Imaš problem, nekontrolisano kanališeš svoje emocije. Bio si prošle sezone od početka do kraja, verovatno si i istrošen. Meni je lakše npr. kad meni neko psuje sve po spisku, nego nekome ko mi je drag. Ti treba da staneš uz Jovanu kakva god da je, ali da neke postupke ne opravdavaš. Jovana nije naivna. Ti nisi rekao u našoj raspravi ništa što je laž, ali način na koji si se izrazio, bilo me je jako sramota. Tako da, žao mi je ako je (bivši dečko) pomislio tako kako si rekao - govorila je Rialda.
Nije, veruj mi, on ima sve lepe reči - rekao je Karić.
Ja nisam mislila ništa loše kada sam vas uporedila sa Majom i Alenom, pozdravljam ih, čestitam na prinovi. Ništa uvredljivo nisam mislila - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam loše protumačio, mislio sam da nam prićaš da nešto glumatamo - rekao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.