AKTUELNO

Neće više da ćuti!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a zadrugari komentarišu podelu budžeta Rialde Karahasanović. Sandra Rešić je ustala kada je Milan Milošević pitao da prokomentariše to što često menja stranu na kojoj je, a ticalo se njene najbolje drugarice.

To što sam ja stajala da on ne ustane oivde, taj isti Ša da ne napravi veliko sranje, da ne uđe u vezu dok je još u braku, i da se on ne razvede... To sam ja radila, a to što je on go*vno, pa smo ja i Marko ispali najgori! Glavni problem sa Rialdom imam jer više ne provodimo vreme zajedno! Matora i ja ne komuniciramo o Rialdi i njihovoj vezi. Rialda i ja imamo milion i jednu začkoljicu, ali je moje druženje sa njom, sa moje strane, malo sam se odvojila od njih. Ti nisi imala šizofrenične probleme, kao njih dvoje (Tara i Ša), pa nisam imala potrebe da trčim za tobom. Ja sam u jednom momentu malčice odvojila, kad su njih dvoje postali ozbiljan par. Naše zamerke su najgore, a da sam sa svakim imala takve zamerke, ja bih imala petsto prijatelja, ja bih bila srećan čovek - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, ja nikada nisam govorila da ti mene mrziš. Pričala sam da imaš sa mnom problema mnogo, ali ja sam tebi ovde bila prijatelj. Ja sam budala što sam na tvojoj strani, je*o me pas da me je*o! - nastavila je Sandra.
Drugačije ne zaslužujete! Treba da vam se je*e mater svima! Ja se vežem za sve, kukam za svima! - urlala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga