AKTUELNO

Opšti haos!

U toku je još jedan "Pretres nedelje" sa Milanom Miloševićem, a sledeća osoba koja je komentarisala podelu budžeta Rialdine Karahasanović bila je Nadica Zeljković.

Nisam navikla da se ona nečega plaši, bila je mnogo žustrija ne znam šta se desilo - započela je Nadica.
Trebaju mi nove svađe, nemam više inspiracije - ubacila se Rialda.
Što se tiče njenog glasa Lepi Mića je rekao ja sma ponovila, što se tiče morala ponavaljala sam Tomovićeve reči, gde te je vatao. Što se tiče komentara ne mogu ni da komentarišem, nije bila žustra. Mogla je ona to bolje, ima dobar jezik - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Obe su zaljubljene u Matoru - dodao je Čorba.
Nisi bila tema u našem ragovoru, pričala sam o njenoj vezi sa Tarom i Ša i tobom i Anđelom, Sandri sam sve to i pre govorila. Juče sam se sprdala - objašnjavala je Rialda.
Nisi u pravu! Sandra nije sa mnom u budžetu. Sandra dođe, bilo je neprijatno, rekla ti je, a ti nećeš da je slušaš. Na kraju se okreneš i odeš - ubacila se Matora.
Ne mogu ni tvoje ni Sandrine priče - odbrusila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš da smo obe plakale zbog poljupca, a ti pričaš tako - nastavila je Matora.
Ti onda reci drugu Čorbi - ubacila se Sandra
Rekla si kako će je isto tako šutnuti. Pošto se svi nešto šalimo kroz ironiju i someh, nećemo više tako. Čorba jel sam rekla juče da se ne šališ na taj način, a sad je i Nadica ustala. Ona će imati problem - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba je iskreno rekao da misli da su i Sandra i Rialda zaljubljene u Matoru - dodao je voditelj Milan Milošević.
Svaki put kad sam htela da se obratim Matoroj, ja sam rekla Kenanu jel mogu, teba mi nešto da se posavetujem, da ne bude da radim nešto iza leđa - pravdala se Rialda.
Ona tebe napolju neće pustiti. Ti imaš svoju vezu, nikad svojim delima nisi pokazala da hoćeš da se otkačiš od Matore, sad je i Sandra krenula, kao da ste ljubomorne.
Da se zna da ja uvek hvalim Rialdu, moje mišljenje se ne menja od dana jedan - ubacila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si ti Rialda da li bi sebi dala veliki budžet - upitao je Milan Milošević Matoru.
Pa ne znam, ne bih mogla da prevalim, mnogo sam ljubomorna. Ja sam i sunčanje zamerala. Mislim da se Rialda dala 100% u vezi, a videće napolu. Kad uzmu honorare, lako je ovde biti podrška, napolju je pravi život i problemi. Ja se nudim ako joj neko ne pomogne, ja ću prva - rekla je Jovana Tomić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga