AKTUELNO

Sukob sa ćerkom preko majke.

Emisija "Pretres nedelje" je u toku, a zadrugari komentarišu aktuelna dešavanja iz protekle nedelje. Voditelj Milan Milošević je pokrenuo temu Zadrugovizije, a onda je pozvao Jovanu Ljubisavljević da prokomentariše komentare Kije Kockar na takmičenju.

Znam da je bila ironična, bilo mi je simpatično. Bili smo spremni, i bilo nam je lepo, podneli smo to stoički. Mislila sam da će pokrenuti temu kad je komentarisala Ša. Ako sam pomenula njenog oca, unapred se izvinjavam. Ono što iznosimo ovde, svi imamo pravo da koristimo neke detalje - govorila je Jovana.
Očekivao sam da bude ovakva, ona je ovde provela koliko meseci, zna kakve su stvari ovde. Nemam loše mišljenje o njoj, nego je više odbrambeni mehanizam kad je u pitanju Jovana. Pre bih komentarisao osobu koja je bila pre Zadruge, a ove novopečene zvezde ne bih komentarisao. Ona je pokazala kroz svoju ironiju i sarkazam da se ruga Lepom Mići. Najgore kad se opanak po cipeli. Mangupira se, verovatno joj daje neko vetar u leđa - rekao je Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Da imate gde da stavite bazen pored vaše kućice Pik - dodala je Jovana.
Bila je Kulturna što se tiče mene. Ne bih da komentarišem ovo što je Stefan rekao - rekla je Nadica.
Sebe ste demantovali da slušate svaku njenu reč i komentar - rekla je misica.
Ovoj maloj nije dobro. Kad je Zadrugovizija i ona u žiriju, ja je pomno slušam. Skrenula je pažnju što se tiče njenog oca. Taj opanak znači da je postala gospođa od seljanke - pričala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

To je neko kad umisli da je neko i nešto - objasnio je Karić.
Jovana, vrlo si lažljiva, meni tvoja laž ništa ne znači. Kija je vrlo stabilna bila, ne bi ona, nema vređanja kod nje - nastavila je Nadica.
Možda i ja postanem pevačica posle rijalitija! - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao na bini kada je uzela za pravo da govori šta ja radim u rijalitiju. Ona je znala da sam prvi osudio vezu Tare i Ša, to je zaboravila da kaže. Govoreći da sam ja neko ko je promenio mišljenje. A ja sam mislio na njen brak, jer sam ga nazivao skalamerijom. Kija je neko ko je doživeo najveće poniženje, javno, na svetu. Smatram da ja zaslužujem da me spomene, a prećutao sam, pa sam posle rekao da je osnovna stvar da mi kaže bar dobro veče. Ona je to zaobišla. Ja za nju neću ništa loše govoriti. U knjizi ću napisati i spomenuti sve ko je šta radio. To što se devojka ufurala, ne interesuje me. Zvaću je na kafu i pitati šta je nju to pogodila da je zaboravila sve moje... - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste me začudilo, kao zadrugar kad gledam, trebalo je lepo da kaže. Ovako se ne mešam. Ona je bila u žiriju, i ja sam slušala. Sigurno postoji nešto zbog čega je tako rekla - rekla je Nadica.
Ako je imala razlog, onda je za jednu ćerku blago reagovala, ako nije, onda je luda. Znaš razlog, praviš se lud, ti si joj prijatelj - rekao je Đedović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga