AKTUELNO

Haos!

Zadrugovizija je još uvek bila tema, a Milan Milošević podigao je Draganu Spasojević da objasni zašto je ogovarala Erminu Pašović.

Dragana, šta se desilo pa si za Erminu rekla da je mnogo loša osoba - upitao je voditelj Milan Milošević.
Zato što je prevrtala očima. Ona je imala blokadu, zaboravila tekst. Ona je rekla da je učpžila novac u svoje pesme, ali sa ovom tremom ona ne može da bude pevačica, nije mogla dve strofe da nauči. Ljudi su mislili da sam ja pogrešila, Ermina je trebala da peva ali je zaboravila tekst - komentarisala je Dragana.
Nismo dobile uopšte negativne komentare i ako sam smatrala da sam zaslužila, svaka čast žiriju što su videli da mi je krivo. Ti si počela da ogovaraš otkad smo se vratili sad ti je fino kažem da mi se nap*šiš ku*ca - besnela je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledamo nastup danas, ali Dragana kao da je njena scena, ona dominira. Devojka se snašla i ukrala vam šou. Dragana kao da joj je od životnog značaja, baš će za salon da ti nače tri strofe - komentarisala je Matora.
Žao mi je što i njihove strofe nisam naučila - dodala je Drana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam tebi rekla da si prelepa dok ćutiš, ja tebe ne podnosim! Nataša je terala inat i izvinila mi se. Rekla je da je i sa Čorbom bila statista, ja sam rekla okej. Da sam htela stavila bih pesmu koju sma ja htela, ali to nije bila poenta. Pustila sam da se svi troje zajedno dogovorimo - urlala je Ermina.
Ja sam neko ko se bavi muzikom, pa nikad nisam pravila bauk oko Zadrugovizije - ubacila se Rialda.
Ermina, pogršila si pp0kušala si na nas da isklaiš bes. Boli me što prevrćeš očima na mene. Ti si trebala da pevaš ukanalila si i Natašu i mene - nastavila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ljigava! Kad progovoriš meni nije dobro. Odvratna si i ljigava - prozivala je Ermina Draganu.
Meni je stvarno bilo krivo, ne bih ništa rekla da je pogrešila. Ali da pogreši i svaljhuje krivicu na nas, tako ne može. Trebala sida kažeš "ja sam kriva" - nastavila je Dragana.
Još kad je počela da peva čepila se žiriju, zato sam prevrnula očima. Drana je bolesna, ima bolest prema poznatim ličnostima, ima potrebu da im se čepi i ulazi u b*lju! Ja sam se šokirala - pričala je Pašovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga