AKTUELNO

Niko joj i dalje ne veruje.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni video koji su zadrugari pogledali prikazivao je kratak deo razgovora Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića.

Pa nemam šta da kažem - rekla je Jovana.
Šta to je rekao, što si ološ? - pitao je Milan.
Ne znam, nisam dobro - dodala je Jovana.
Ja sam nju naveo kad je bilo ono u subotu. Da nisam ja nju, ne bi ni ona mene navela. Čim me je slagala, ne smatram da je ona ku*va. U tom trenutku je ona mene iznervirala, pa sam tako reagovao - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja njega nisam navela zbog toga, on je tako zaključio. Nego, on je jedina osoba koju volim, pa samo on može da me razočara tako. Nikad mi niko nije rekao da sam ološ - rekla je Jovana.
Ako nekoga voliš i kažeš tako, znači da ga više ne voliš jer si se razočarala. Mislim da je Stefan nju pre toga naveo. Stefan je prema njoj takav, jer on duboko u sebi nema potpuno lepo mišljenje o njoj, zbog ponašanja prema drugim ljudima. Stvari koje te trajno bole, dovode do kraha veze. On nije glup niti slep - pričao je Đedović

Foto: TV Pink Printscreen

Što bi bio sa mnom onda? - pitala je Jovana.
Ti si se u mene razočarala, pa što si sa mnom? - pitao je Karić.
Ja sam preko tih stvari prešla - nastavila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš verovati Jovani napolju kad izađe s drugaricama? - pitao je voditelj.
Ja ne živim takav život, ne provodim se - rekla je misica.
Pa verovaću, ja svuda imam prijatelje. Neću biti spokojan. Ne mislim da je ona ološ - odgovorio je Stefan.
On apsolutno zna kakva je ona. Nju boli moje mišljenje, sad se nadglašava sa mnom, psuje, to je kulturna i fina devojka, ali je to obična folirantkinja. Apsolutno je sve lagala, flertovala je sa Anđelom, on nije želeo da bude sa njom, i sve vreme ubeđivala Stefana da mi svi izmišljamo. Stižu joj takva pitanja, jer laže, a predstavlja se sveticom - govorila je Miljana.
Ona je pušačica ku*ca, je*em li ti usta... - naljutio se Karić na Miljanu.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga