AKTUELNO

Nije mu bilo svejedno.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni video koji su zadrugari pogledali, bio je razgovor Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića o rođendanu njenog sina Željka, a on je predložio i da joj bude zet.

Ja ne znam kako izgledaju njene sestre. Bezveze sam lupio - rekao je Mišel.
Od kako smo mi ušli ovde, on je svašta pričao o njoj. Da je ona najgora na svetu, da mu je napravila pakao od života... Mi smo mu pričali da spusti loptu. On je rekao da neće ići da peva na rođendanu - govorila je Sandra.
Ja sam se sprdao, daj bre! Ja Miljanu znam šta priča, znam šta radi. - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nemaš potrebu da ulaziš sa njom u bliski odnos, nemoj. Nemoj da daješ povoda. Nije fer prema njoj. Da li je to on namerno rekao, jer zna kako se oseća prema njemu Šta je zapravo, on bolje zna - nastavila je Sandra.
On je ušao sa pričom da je ona bila progonitelj, i da mogu da pričaju o ovome i da dogovaraju. Ona je malo posesivna, meni je to ok, a on to treba da zna, da sa njom nema granica - pričala je Kristina.
To je bilo, mene to ne remeti. Ali da sam ja tako nešto rekla, ovde bi poskakali. Meni je taj odnos smešan, ubeđena sam da mu se ne sviđa - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemojte da mi pričate ono što nisam rekao. Ja nisam potvrdio da ću ići da pevam, ni da pijem kafu sa njenom sestrom - pričao je Mišel.
Kad znaš da je devojka emotivno labilna, onda ne radiš to - ubacivala se Ermina.
Samo ti malo smanji jezik - odbrusio joj Mišel.
Ako mene on dira, ja ću samo da se javim tom dečku iz Kruševca, koji ima dokaze da je gej - nastavila je Ermina.
Kako se zove? - pitao je pevač.
Ja tebi neću reći. Dovoljno da sam ti rekla da je iz Kruševca, ja prepiske imam - odgovorila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima Miljana trenutke da hoće da se nakači, ali ovo je bilo preko dana. Uveče je opet pričao sa njom. I sad se on ljuti - pričala je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga