AKTUELNO

Nije mu ostala dužna.

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a naredni video koji su pogledali, prikazivao je razgovor Nenada Aleksića Ša sa Markom Đedovićem i Jelenom Batos.

Pokušavam da pitam šta ako su hipotetička pitanja tačna. Nekako mi dođe, kako je moguće da ga ne začačka, čekaj, ajde da vidimo... A ljudi koji te pitaju, znamo da ti ne veruješ, i da voliš Taru. Kako bi odreagovao? To je normalno. Od srca ti želim da bude sve fenomenalno. Ja sam bila na tvojoj strani uvek - govorila je Sandra.
Ne diraj me, ne diram te. Ti misliš da te ne poznajem dobro - rekao je Ša.
Sve sam zaslužila, jer sam bila budaletina. Ja doživela da se ovako ponaša prema meni. Jako je bitno što smo saznali sve ovo, ne treba da ustane i da kaže da su u pravu, ali bar može da kaže šta bi se desilo - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma neću da kažem! - rekao je Ša.
Je l' trebalo da te pustim niz vodu? - pitala ga je Sandra.
Ma ne zanima me - odgovorio je on.
Da nije mene, ne bi dao Tari 50.000. Doći će dan kada će Ša pozvati Sandru - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se ja šlihtam Sandri, ja mogu da kažem da se ti šlihtaš Marku. Propao je kao prijatelj, partner, muzičar. Svojim delom ovde je ponizio sebe za još dva života. On nema poštovanja prema porodici, a kamoli prema ljudima ovde - pričala je Rialda.
Vaša igra je komedija. Ja više sa ovim osobama ne komuniciram. Što ne priznaš da voliš žene? Tebe dečko ni ne je*e - rekao je Ša.
Nije ništa u pravu. Odakle vama da mi nemamo se*s? Lupeta gluposti - pričao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Đedović je u trenutku napada Ša na Rialdu, rekao kako će platiti Rialdin dug koji je imala pre rijalitija. Takođe, i Kenan je prokomentarisao da Rialda uživa u ovoj raspravi, jer sav bes može da istrese.

Da, koliko me poznaješ, meni je od jaja - rekla je Rialda.
Tvojim ponašanjem, dovodiš do toga da vaša veza izgleda stvarno fejk - rekao je Mića.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga