AKTUELNO

Haos na samom početku!

Prvi snimak za danas prikazao je Erminu Pašović, koja komentariše i ogovara Milicu Kemez i Filipa Cara:

Nisam želeo tenziju da stvaram Bori, juče su stigla pitanja Milici za Cara, znam da su se svađali, možda bi Bora pogrešno shvatio njenu šetnju sa Filipom, bili su zajedno ispred hotela - otkrio je Neca.
Kad god je bila tema šta bismo radili nekoj ribi Car i ja, samo za Milicu nije rekao šta bi joj radio, nego je rekla samo kako je dobra. Ili je nenormalno poštuje ili je već imao nešto sa njom - komentarisao je Kristijan,

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam je zatekao ispred hotela i pitao sam je šta joj je i da li će u kuću, ona mi je rekla da neće još. To je sve - objasnio je Car.
Svi znaju da ja odem tamo kad želim da se osamim. Car je naišao, išao je tamo da traži cigare, pitao me je da li želim da budem sama, ja sam rekao da želim i to je to. Oni takav film naprave. Ja ću pričati sa kim ja želim, a Neca to radi namerno, da bi se sad dodvorio Bori - govorila je Milica.
Vas dvoje ne prilazite jedno drugom ako se pričalo da ste se je*ali, vi stalno dajete priliku za to! Juče Car preti Bori prebijanjem, a Milica normalno priča sa Carem. Ti i Car ne smete da se posvađate! - potvrdio je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam za dve osobe sa kojom je on imao odnose, jedna osoba je unutra, druga je vani, za Milicu i prepiske ja stvarno ne znam - rekla je Jelena.
Meni je rekla da zna za prepiske Milice i Cara! - dobacila je Matora.
Meni ne smeta ništa, neka radi šta hoće - rekao je Bora.
Milice, ti se stalno kanališ! - povikao je Mića.
Ne plašim se ničega, jer sam čista, ne poznajemo se od pre, ja sam mu samo rekla da će vreme pokazati da li je vredan mene. Nisam bila ni sa kim, jer sam emotivno zauzeta - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nije Milica, zašto ne ustaneš i kažeš koja je to devojka - dobacila je Aleksandra.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga