AKTUELNO

Razume kroz šta prolazi.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bio je Kristijan Golubović.

Počeo bih od Milice. Ja mislim da bi mogla knjiga da se napiše o njenom životu. Uvek sam je savetovao da se seti tih teških momenata kada doživi nove udarce. Ono što sam ja od nepoznate osobe dobio u poruci, nadam se da ćemo i napolju da kontaktiramo i pokažem ti. Treba da se okreneš budućnosti. Što se tiče ponašanja u sportu i zadacima, sve je super, ali uvek misli da je u nekoj teoriji zavere, ali to joj je život namestio. Što se tiče Filipa, mislim da znam kako će on živeti do kraja života, i nadam se da neće završiti kako se trenutno ponaša. Devojke ne treba da se ljute na njega sem onog poniženja, kad ih gleda kao sline, a to je jako ružno. Prelazi granice pristojnosti, ali niko njih nije terao da ulaze u krevet. Šta bi bilo da se to desilo napolju? On se ponašao onako kako su one htele da se ponaša prema njima. Treba da imaš neko dostojanstvo, i da ih ne vređaš mnogo - govorio je Kristijan.
Svaka od njih je htela da promeni mene, a nije htela da menja sebe - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Daješ nam do znanja da ti je stalo šta radi Mina, treba da ispraviš taj šmek. Ne treba da kitiš nekim epitetima, to je tako. Njemu treba dati izolaciju kao rehab ovima. Poslaću njega, a sačuvaću Milicu - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga