AKTUELNO

Hoće li ga ispoštovati?

Naredni takmičar koji je glasao na večerašnjim "Nominacijama" bio je Fran Pujas, koji je kratko prokomentarisao potrčke Milicu Kemez i Filipa Cara, a usput potkačio i Sanju Stanković.

O Filipu sam rekao već sve. Ima još 20 dana, najbolje da uđe sa Sanjom u vezu, da se cura ne muči. Da se ne zakune u nešto sveto, pa prekrši. Što se Milice tiče, ona me uvek provlači kroz svoje priče, zato ću nju da pošaljem - poručio je Fran Pujas, a potom je ustao Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od ove muškarčine, koji samo na svojim "k*rvama" može da trese m*da i nad slabijima. Zbog takvih osoba kao što je on sam ja izgubio samopouzdanje, ali više ne. Ja sam emancipovan, za razliku od njega, pa ću reći nešto mudro. Jedna francuska izreka kaže, da nema k*rvi na ovom svetu, ne bismo imali zadovoljstvo. Sve svoje devojke si nazivao najgore, a očekuješ da te neko voli. Ti si najveći kompleksaš na svetu. Da ti Kristijan kaže isto što i ja, njemu ćeš da se uvučeš u d*pe, a mene da vređaš - krenuo je Neca.
Ti imaš 19 godina. Kada bi mi rekao: "Filipe, smatram da tu i tu grešiš", da mi daš savet, jer ti imaš mene da naučiš, ja bih rekao super - dodao je Car.
Juče si rekao da si mi pomogao, bio od pomoći, a kad krene da vređa, tad kaže šta misli. Rekao mi je da smrdim, da sam odvratan. Malopre je dobacivao Aleksandri, pa se onda žali kad mu se nakači na grbaču. Tebi više ni devojke ni muškarci neće da ti p*še k*rac posle ovoga što si se obrukao. Dotakao si dno dna. Ovde su te digle ove devojčice tvoje - nastavio je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ovako pričao do onog sukoba jutros. Ti si brutalan provokataro. Jutros na mene, juče na Janjuša - poručio je Car.
Čika Janjuš je dobio svoju kaznu za to, on sada nije tema. I on je dotakao dno života. Ljudi koji su me mesecima omalovažavali, gospodin Janjuš i gospodin Car. Car ne zaslužuje nijednu devojku ovde. Ti si naša utripovana zvezda. Što se Milice tiče, sa moje strane je iskreno bilo prijateljstvo. od početka sam pričao da je volim najviše, iako smo imali najviše konflikta, kao i Boru. Jesam bio pokvaren prema njoj, govorio ružne stvari, ali i ona meni dobacuje nešto ružno. Ona i te kako ume da bude pokvarena. Juče mi se nije svidelo ono što je rekla da imam nešto protiv nje. Ja sam samo rekao šta sam video, da je tako izgledao susret nje i Cara sa moje strane. Pokvarena crta kod nje mi je što mi je npr. pevala "Ja hoću k*rac" kada sam se posvađao sa Anom Bulatović. Isto što priča da joj radim iza leđa. Protiv nje nemam ništa, voleo bih da jednom popričamo svoj troje, ona, Bora i ja, da rešimo odnose. Mogli smo da spustimo loptu i da budemo bez problema. Milicu nikada neću poslati, uvek ću poslati Cara - zaključio je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.