AKTUELNO

Ne staje.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bio je Mišel Gvozdenović.

Neću dužiti, prvo ću Milicu. Od početka meni draga devojka, pametna, jako vredna, sposobna. Čak je pokazala da od ničega napravi nešto. Baš me je oduševila prijatno u kulinarstvu. Družimo se od početka, pijemo kafu zajedno. Ljudi potenciraju priču o njenoj prošlosti. Ti treba da gledaš budućnost, mislim da si osoba koja ne traži puno. Za tebe sam uvek bio tu, a bila ti sa Borom ili ne, to ne menja moje mišljenje. Cara sam komentarisao više puta. Nadovezao bih se na jučerašnju situaciju. On ne može sebe da kontroliše. Znao si devojkama prošlost, ako ih kritikuješ, nemoj da udaraš toliko nisko. Imao si jutros sa Necom konflikt, on zna da bude bezobrazan, ali da se ti njemu unosiš u facu, guraš ga, klinac je - govorio je Mišel.
Ja sam kaže čuo... Ja sam čuo da si ti peder, jesi? Nisi ni ti bio bolji prema Pauli juče - ljut je bio Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče našeg odnosa, imamo odnos samo na zdravo-zdravo. Nemam ništa protiv tebe, ne mrzim te. Sve najbolje, bliža mi je Milica, nju ostavljam - nastavio je Mišel.
Ti si bolestan, da si ti rekao da mi zameraš za Minu, ti meni zameraš Necu. Doveo si me u situaciju sinoć... Juče sam spustio loptu jer se bojim da ti ne otkinem glavu. Ja sam živeo van sa čeličnim jajima, a vi ste mene doveli do toga da meni Neca priča kako će mi slomiti kosti - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip Car je ometao i izlaganje sledećeg zadrugara, pa je nastavio da se obraća Mišelu izrevoltiran njegovom izjavom o Neci.

Ti smatraš da ja njemu nisam trebao je*ati mater? - pitao je Car.
Nisi - rekao je Mišel.
Sad ćeš da vidiš šta je teror, nećeš da jedeš ujutru - nastavio je Car da se obraća Neci.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga