AKTUELNO

Evo kakva ga budućnost čeka.

Emisija "Nominacije" se nastavila nakon kratke pauze za reklame. Nakon sukoba Mišel Gvozdenovića i Filipa Cara, nominovala je Maja Marinković.

Ovako, krenuću od Filipa. Mnogo ga volim, ali je nemoguć. Za sebe je najgori, kao i ja. Oduzima sada vreme, ne poštuje čoveka (Darka). Mene savetuje, a sada radi gore stvari - krenula je Maja.

Car se nije smirivao, već je nastavio da se svađa sa Mišelom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih puno oduzimala vremena, već su ljudi rekli. Ovo što Car radi treba da radi na Igri istine. Stvarno te volim, jedan si mi od najbližih, naravno, desi se i da se posvađamo, ali znam da mi misliš dobro, iako izgovoriš svašta, kao malopre sa Minom. Ne treba da je vređaš, bio si sa njom. Ja imam grešaka više nego bilo ko ovde, ali ti kažem. Budala si, imaš dobru dušu, dobar si čovek, ali radiš sve na svoju štetu - nastavila je Marinkovićeva.
Milica i ja smo sada super, imale smo konflikt pre dva meseca, ništa strašno. Jeste lepa, kreativna devojka, složiću se sa Teodorinim mišljenjem. Nemamo neki kontakt, sačuvaću Filipa, poslaću Milicu - završila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je Careva deveta nominacija, ne znam šta da kažem više. Opet ponavljam, za 20 dana nikoga neću videti, osim kad budem gostovao u "Narod pita", ili kad odem kod Rialde, Sandre, Ša, Mišela na nastup. Ili odem kod Cara na more... Naravno, idem daleko u Hong Kong na putovanje, u jednom pravcu, sa osobom koju ćete videti na storiju - započeo je Janjuš.
Videćeš ti putovanje - rekla je Maja.
Milica bez grešaka, kao i ja. Ulazimo da se pokažemo bolje, a sve smo gori. Car kuka ovde, ne zna ni šta su muke. Evo, savetuje ga njegova drugarica Maja, kojoj je rekao da je k*rva. Ako uđem sledeće godine u rijaliti, ponašaću se kao pojedini. Ne znam koga da nominujem, ali moraću nekoga. Nominovao bih Milicu... Jer je ona mene nominovala prošli put. Nemam puno šta da kažem, to je to. Ne pitajte me ništa na "Igri istine", svaki odgovor će biti da volim Maju - završio je on.
To je istina - istakla je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.