AKTUELNO

Nije očekivala ovo od nje.

U toku su "Nominacije", a zadrugari biraju između Milice Kemez i Filipa Cara. Sledeći na redu da nominuje bio je Lepi Mića.

Što se tiče gospodina Cara, mislim da je za njega spas Miljana Kulić. Prava devojka za tebe. Za ostale stvari, nema šta da se kaže. Milica Kemez, ja nemam više snage da pričam njoj. Ona je beznadežan slučaj. Sama sebi može da pomogne, da se okrene sebi isključivo, da vidi šta poseduje, pamet, elokvenciju, talenat... Ona plače, moli za ljubav, doživljava najstrašnije vređanje. Umesto da pokažeš da nisi žrtva, da si moćna, jesi normalna devojko, imaš mozga u glavi? Pogledaj sebe, pogledaj se na sceni. Šta te boli ku*ac šta priča bilo ko?! Dozovi se pameti, digni se sa dna! Vas dvoje ste katastrofa! Gledaj sebi budućnost, pokaži kreativnost i konačno stani na noge! Ostaviću Milicu, poslaću Filipa - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Deseti je mesec, suvišno je polemisati o bilo čemu. Znam te tvoje osobine koje ukazuju da imaš dobro srce i dušu, i kad sam ti davala budžet, nikad nisi prošao da me nisi pitao kako sam. Imali smo konflikt, ali svi grešimo. Milica, naš odnos je kristalno jasan. Od jedne ubice deteta, ja te neću vređati i udarati na bolne tačke, ni emotivnu ni životnu situaciju. Sve ti generalno opraštam, ništa ti ne zameram. Da pokušam da te shvatim, odakle to tvoje nezadovoljstvo i sujeta. Možda ni ne bih bila bolja na tvom mestu. Želim ti sve najbolje, da pronađeš svrhu i svoju sreću, i da se tvoja unutrašnjost spoji sa vizuelnim izgledom. Cara ostavljam, a nju nominujem - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga