AKTUELNO

Bolni udarac.

U toku je Igra istine, a Jovana Tomić Matora je postavila pitanje Jeleni Batos.

Danas je rekla Caru da je jedan od iskrenih ljudi ovde, a pored njega još dve osobe, koje? - bilo je pitanje.
Marko i ti. Koje su samo svoje skroz. Neko ko uopšte ne gleda ko će šta da kaže i misli, ste vi. Car je isti, njega boli uvo ako ga snima pedeset kamera ili jedna - objasnila je Jelena.
A mene briga šta će neko drugi da kaže? - pitao je Ša.
Ali ti si krio da si bio zaljubljen, gledao si na kamere - rekla je Jelena, pa postavila pitanje Kristijanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada bi Mišel hteo da povuče svoju tužbu, da li bi pristao na to? Da li bi spustio loptu? Meni je on pričao kako mu je krivo - rekla je Jelena.
Nije mi bitno ni da li je potegao, ja njih razumem, uplaše se, i ja ću zaboraviti i njega i ostalih 97% ljudi. Ja cinkaroše najviše mrzim u životu, ja znam da se borim na dva načina, fizički i verbalno. On je dovoljno svestan šta svačiji postupci mogu da donesu. Ne mogu da utčem na to, on je povukao prvi korak, izašao iz paba, desilo se šta se desilo, on je izabrao put. To je ono razočaranje u prijatelje, a ja sam bio član njegove familije, mi smo to bili. Meni je žao sad što Dragana ide, više bih voleo Kristina da je otišla, jer Kristina ne zaslužuje moju pažnju, a ovo je bilo zlatno dete. On je samo trebao da ostane drug sa nama, ništa više mu nismo tražili. Ja ne bih tužbu nekom dao da mi pobije celu familiju - rekao je Kristijan, pa postavio pitanje Nadici.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadica Zeljković je u toku njegovog izlaganja shvatila da proziva Kiju Kockar, pa odmah reagovala.

Zbog čega ti moje dete vređaš? Meni može brada da zadrhti samo ako je u pitanju bezbednost mog deteta. Ono što se dešava napolju, to ćeš da rešiš - rekla je Nadica.
Došla je u žiri da jede go*na, a ne da ocenjuje ljude. Jesam ja nju dirao ili ona mene? Rekla mi je da je pronađem i budem jak. Evo, dolazim kod vas... - govorio je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga