AKTUELNO

Zahuktava se!

Sandra Rešić je još jednom zamolila za reč u emisiji "Pitanja novinara", kako bi se obratila Tari Simov, a zatim je Nenad Aleksić Ša pokušao još jednom da objasni zašto veruje Simovoj.

Mnogo pre nego što sam ušla u rijaliti, svašta su pričali o meni. Svako o meni može da napiše štagod. Kada su to budalaštine, pa i Tara Simov. Što se ostalih tiče, moji znaju da sam lojalna i verna. Kome ne odgovaram ja ovakva, može samo da se okrene i ode, sa tim problema nemam. A što se Tare Simov tiče, vidimo se napolju devojčice - poručila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam što ja ne bih verovao Tari. Ja ne znam koliko ću morati ovih 20 dana da odgovaram na pitanje, uvek ću isto. Držim se naših dogovora, naših poruka, neka mi se smeju svi, neka mi se smeje ceo svet. Kada budem izašao, ako me Tara bude demantovala i ne bude kako smo pričali, onda okej, drugačije ću da vodim život. Druge veze su se uzdizale, a o našoj se pričao kao da je nešto najgore što se desilo u Zadruzi. Niko ne gleda lepe detalje, ono kad smo se muvali, sve neke lepe stvari. Ako se vezujemo samo za ono što je bilo ružno... To je bilo u poslednjem periodu. Svaka veza ima uspone i padove. Ja ću ovih 20 dana biti isto, isto stajati, odgovarati, isto verovati njoj - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.