AKTUELNO

Evo šta im je poručila!

Kristina Spalević je nastavila da deli budžete pobednicima zadatka "Otmica", a posebno iznenađenje i izlaganje dobila je Mina Vrbaški, na koju je pevačica ljubomorisala.

Sanja srednji. Mina srednji. Nekako, kako smo počeli, ne znam kakvo je to izobilje koje nas očekuje. Mi smo se svi založili na ovo. Možda je trebalo da se osvrnem na odnose sa ljudima... Ja bih možda Sanji dala manji zbog konflikta, ali bi ovako i bili. Mina, verovatno bih i tebi drugačije dala srednji budžet, jer sam na bolje promenila mišljenje o tebi. O tebi od spolja znam kao da si najpodmukliji zadrugar, nikad se ne zna da li ćeš da zabiješ nož u leđa. Ja pokušavam da shvatim po čemu su to ljudi videli. Imaš toliku privrženost svom klanu. Ja znam da ti ne misliš meni loše, ja tebi ne, zato smo i prešle preko toga. Kada mi je bilo teško založila si se za mene, oduševila si me. Ja sam jedno vreme živela u Inđiji, nekako sam sebe uvek videla u tebi, jer znam da imaš mlađeg brata, ja imam dva mlađa. Htela sam baš da se posavetujem sa tobom oko toga... I te kako mislim da si dobar čovek, da kidaš kad te neko nagazi, tako treba da bude - govorila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja, tebi srednji. Mislim da si dobra osoba, da imaš dušu. Nekako možda nemam stopostotno poverenje u tebe jer smo imale razmirice, ali gledam taj vaš "Ketering klan", vidim da ste lojalne. Doprinele ste ovom zadatku, nemam nešto mnogo da kažem, ne družimo se - rekla je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Aleks, ušla sam ovde, drugarica mi je rekla da te poznaje. Preko ekrana sam zaključila da si malo priglupa, ali jako dobra osoba. To je bio i zaključak okoline moje. Svako je to rekao da se ne snalaziš, ali da si dobra osoba. Ja sam ušla, približila se tebi, a onda je došla ona situacija sa Čorbom, gde sam se šokirala, tada sam se istripovala da mi je stalo do njega. Tebe sam smatrala drugaricom tad, onda sam te vređala, pa izvinila. Mislim da si u top 3 naporne osobe kada se nekome nakačiš na grbaču. Kapiram da je to tvoj neki način. Želiš kadar, to je potpuno legitimno. Tu si kada mi je teško, imam Paulu, imam tebe... Znam da bi skinula sa sebe nešto i dala da nekome treba nešto. Mislim da ćeš moći da biraš kada izađeš. Malo si ispala bezveze u onim situacijama prema meni, kao i prema Maji, trebalo je sebe više da poštuješ! -

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.