AKTUELNO

Sukob!

Lepi Mića je završio sa kritikovanjem Kristine Spalević i njene raspodele budžeta, a potom je ustala Sandra Rešić da je odbrani.

Što se tiče nekih stvari, ovde budžet nikada nije podeljen onako kako se misli. Tako da, manimo se toga, možemo da urlamo do sutra, ja prva nisam podelila kako mislim. Rialda je u pravu što je rekla, ti si sa Kristijanom, nisi u pabu, nisi u kući, možda si baš za tih sedam dana sa nama stekla neko bolje mišljenje. Mislim da si o meni stekla prelepo mišljenje - govorila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, nemoj mi te seljačke fore - uzvratio je Lepi Mića.
Miroslave Pržulju, ne potpaljuj. Da, ima nelogičnosti nekih, ali kako god da ga okreneš, d*pe ti je pozadi. Ja ne smatram da ovde ne možeš da stekneš prijatelje, kao niko se ne voli itd. I ono što Mića potencira, da se svi mrzimo. To što ja nekog ne volim, ne znači da se mrzimo, da mu želim sve najgore itd. Samo ga manje volim - pričala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi se ne volite, vi ste lažni prijatelji - govorio je Lepi Mića.
Ovde su odnosi toliko pomešani, svi su bili sa svima, ja sad da hoću da nađem dečka, morala bih da se posvađam sa pola kuće. Ovo za Minu, Sanju... Jeste nelogično, ali ja sam videla i veće nelogičnosti od početka, ali te stvari su normalne ovde. Još ubistvo nismo imali, sve ostalo smo imali. Mislim da si se vodila igricom. Da bi drugačije bili podeljeni budžeti da si imala sve budžete. Meni se svidela raspodela! - istakla je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.